GIBIRNet vs NetSpeed

hemlok

Kilopat
Merhaba, benim şu an mevcut kullandığım Superonline fiber 25Mbps. 6 Mbps upload var. 1 ay sonra taahhütüm bitiyor ve başka bir internet sağlayıcısına geçmek istiyorum.

Yaptığım altyapı sorgulamalarına göre NetSpeed ve GIBIRNet arasında kaldım. İkisi de fiber altyapımın olduğunu söylediler. Hangisini tercih etmeliyim ve müşteri hizmetleri konusunda hangi sağlayıcı daha iyi?
MBPS

4.png

3.png

Valla ben NetSpeed'e geçeceğim gibi bözüküyor.Comnet'e geçtim.Önceden kablonet kullanıyordum ping değerlerim düşüktü.Bu Comnet'de hem ping değerim yüksek hemde Akşamları yayın açtıktan neredeyse 1 saat sonra Drop oluyor Pingim normalin bayağı yükseğine çıkıyor.Stabil değil.Hiçbir firmanın (gıbırnet Veya Netspeed) 'in yurt dışına çıkışları nasıldır ping değerleri nasıldır Stabilmidir Download Upload hızlarında sorun olurmu vs bilemiyoruz.Anca yorumlara bakarak tahmin etmeye calısıyoruz.Birdahaki ay NetsSpeed Deneyeceğim.

2 aydır NetSpeed kullanmaktayım ve açık konuşmak gerekirse bu zamana kadar ping değerim maksimum 63'ü gördü. Riot'un oyunlarında 20-22 arası geziniyor. Sürekli stabil değerler almaktayım anlık kopma ve yükselme yaşamadım. Hattım VDSL olduğundan Max. 76 Mbps destekliyordu ve 75'lik pakette söylenen hızı sağlıyorlar. Eğer hattınız kaliteli ise kesinlikle tavsiye ederim.

2 aydır NetSpeed kullanmaktayım ve açık konuşmak gerekirse bu zamana kadar ping değerim maksimum 63'ü gördü. Riot'un oyunlarında 20-22 arası geziniyor. Sürekli stabil değerler almaktayım anlık kopma ve yükselme yaşamadım. Hattım VDSL olduğundan Max. 76 Mbps destekliyordu ve 75'lik pakette söylenen hızı sağlıyorlar. Eğer hattınız kaliteli ise kesinlikle tavsiye ederim.

Vallahi benim için de CS:GO topluluk sunucusu (artık Amerika mıdır neredır) ping degerlerı onemlı. Türkiye sunucusu falan onemlı degıl benım için. Arkadaşını oner vs kampanyası varsa bana ozelden kod gonderır mısınız?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim. NetSpeed geçmeyi düşünüyorum. Kullanacağım paket 35Mbps 6 upload fiber ilk 6 ay 79TL sonraki aylar 89TL gelişmeleri sizlerle paylaşırım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı