- Makaleler
 - 2

Forumda pek rastlamadım.Kopma veya internetin kesilme durumu olur mu?
Forumda pek rastlamadım.Kopma veya internetin kesilme durumu olur mu?
Netspeed ping değerlerinin pek üzdüğunu görmedim.
Ha bu arada 2 ay kullandınız mesela iptal edecekseniz etmeyiniz yeni geçmek istediğiniz firmayı arayın ben size geçmek istiyorum deyin hem kurulum bedeli almazlar hem de port kaybı olmaz.
Hat değerlerini şu konuya bakıp yorumlayabilirsiniz.
Rehber: Modem Hat Değerleri
Modem arayüzünden hat değerleriniz nasıl, ne kadar hız alabilirim gibi kendinizce yorumlar yapmanızı sağlayabilirsiniz. Not: ADSL kullanıyorsanız ADSL değerler için, VDSL kullanıyorsanız VDSL için değerlerdir. Kullanmadığınız bir yapının değerleri size ulaşmaz. SNR Margin, kabaca size gelen...www.technopat.net
Taşıma yapılırsa alınmaz diye biliyorum konuyu müşteri hizmetlerine anlatın en kesin onlar cevaplar.Gayet iyi altyapı kopma olmaz onlarda o zaman, 2 ay sonunda cıkarlarsa ceza olmaz degil mi sonucta taahhütsüz?
Tamamdır teşekkür ederim.Taşıma yapılırsa alınmaz diye biliyorum konuyu müşteri hizmetlerine anlatın en kesin onlar cevaplar.
2 aylık kullanacagım, ardından iptal ettirecegim. 83 Mbps destekliyor altyapım. En iyisi hangisidir güvenlik ve hız olarak?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.