Gıdı nasıl eritilir?

Corleone Michael

Hectopat
Katılım
1 Şubat 2021
Mesajlar
1.374
Çözümler
4
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar zamanında kilo almak için çok fazla tavuk döner yemiş olmamdan olsa gerek vücudum yağlandı, kilolu değilim. Boyum 1.80 kilom da 72 falan, skinny-fat denen vücut tipine sahibim. Çene altında çok fazla yağ var, çenem hiç keskin değil ve bu beni çok rahatsız ediyor. Keskin bir çene hattı istiyorum ve aynı zamanda gıdı yok olsun istiyorum. Bunun için ne yapabilirim? internette çok gereksiz bilgiler var kafam çok karıştı ne yapacağımı bilmiyorum, yardımcı olur musunuz?
 
Özellikle gıdı gitmesi için bir şey yapamazsınız. Genel olarak yağ yakmanız lazım. Bu da kalori açığı ve kardiyo ile olur.
Hocam spor salonuna gidiyorum yaklaşık 1 aydır. Ağırlığımı çalışıp, yağsız beslenip, şeker tüketmemeye devam edersem kendi kendine gider mi?
 
Skinny fatsen dediğin gibi kilolu değil yağlı ve kas kütlen düşüktür bunun da çözümü basit. Haftada en az 3 gün ağırlık antrenmanı+kardiyo yapıp kalori açığı oluşturup bol proteinli az karbonhidratlı ve bol yeşillikli beslenmen lazım.
 
Ha bir de saçımı 3'e vurmayı düşünüyordum ama keskin bir çene hattına sahip olmadığım için vurmak istemiyorum sizce doğru mu? Yüzüm top gibi kalır mı çenem keskin olmadığı için?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı