Gigabyte 1660 Super Gaming alınır mı?

sekure

Kilopat
Arkadaşlar iyi forumlar. Az önce gaming gecesi indirimlerinden bu kartı 1899 TL'ye satın aldım. İyi bir fırsat gibi geldi ama beni düşündüren bir şey var ki o da internette bir araştırma yaptığımda bu kartın sadece OC versiyonunu bulabildim, bu biraz ilginç geldi. Acaba aldığım bu kartta farketmediğim yanlış bir şey mi var, bir fikri olan var mı? Teşekkürler şimdiden.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2020-05-29-22-56-08-832_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2020-05-29-22-56-08-832_com.android.chrome.jpg
    158,4 KB · Görüntüleme: 48
Arkadaşlar iyi forumlar. Az önce gaming gecesi indirimlerinden bu kartı 1899 TL'ye satın aldım. İyi bir fırsat gibi geldi ama beni düşündüren bir şey var ki o da internette bir araştırma yaptığımda bu kartın sadece OC versiyonunu bulabildim, bu biraz ilginç geldi. Acaba aldığım bu kartta farketmediğim yanlış bir şey mi var, bir fikri olan var mı? Teşekkürler şimdiden.
Bana yanlış birşey gelmedi güzel bir indirim.

Fikirleriniz için teşekkürler arkadaşlar. İnşallah sorun yaşatmaz. Bir de bir an önce elime ulaşırsa çok iyi olacak. Malum incehesap kargolarını getiren şirket belli. Geçen hafta ram söyledim. Bir ara kuryede gözüktü şimdi yolda diye gözüküyor. 😀

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı