Gigabyte 1660 Super OC sisteme 600Watt yeter mi?

CptMactavish

Hectopat
Daha fazla  
AMD Ryzen 5 3600
Gigabyte 1660 Super OC
MSI B450M'a Pro Max
Corsair Vengeance 2x8
Cooler Master MWE WHITE 600W +80

Bilgisayarımı yeni topladım bir gün kullandım ikinci gün PC açılıyor 5 saniye sonra kapanıyor bilgisayarcıya götürdüm Power bozulmuş dedi ve 600Watt yetmez dedi 700Watt al dedi doğru mu bu 600Watt yetmez mi? Cooler Master MWE white 700W +80 yeterli olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayarcı değil bakkala gitmişsin ve oraya bir daha asla gitme. Kaliteli bir 500W bile yeter o sisteme kaldı ki sende kaliteli bir 600W bulunuyor. Sorun başka bir bileşende gibi duruyor.

600W fazlasıyla yeterli. Bilgisayarda başka bir sorun var gibi, bilgisayarcılardan hiçbir hayır gelmez. Parçaları tam kontrol edin, bazen uyduruk parçalar takabiliyorlar.

Buradan cevap veriyorum kendi hesabımdan kısıtlama yedim. Bilgisayarcı önümde 700W güç kaynağını taktı, çalıştı. Sorun güç kaynağından dedi ama güç kaynağına ne olmuş olabilir anlayamadım. Garanti alır mı acaba?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı