Gigabyte 2060S Gaming OC vs Aorus

4200'e 2070 varken dünyanın en kötü alışverişi olabilir. Bu kadar takip ettiysen bence 3000 serisi beklemelisin.
RTX özelliği açısından çok fark var.
Maalesef ASUS ama 2070 sonuçta.
Yok bunu hayatta almam belirtiğim gibi ısınması ve uzun ömürlülüğü benim için çok önemli bir daha kim bilir ne zaman alırım

2060 Super ile 2070 arasında fark yok denecek kadar az. Hatta yok denilebilir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

2060 Super ile 2070 arasında fark yok denecek kadar az. Hatta yok denilebilir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Aynen öyle pek bir fark yok bende 2070'in düşük kartını alacağıma 2060 Super'in daha kaliteli kartını almayı tercih ettim.

Ona pek güvenemiyorum paramın çöpe gitmesini istemiyorum ondan bulaşmıyorum.
Şans işi hocam, RTX'de bozulabilir AMD'de, fakat şuan kendi tecrübelerime dayanarak driver sorunlarının çözüldüğünü söyleyebilirim. RTX 2060S orta-üst düzey bir kartken RX 5700 XT üst seviye bir kart. Zaten çoğu modelde 3 yıl garanti var.

Şans işi hocam, RTX'de bozulabilir AMD'de, fakat şuan kendi tecrübelerime dayanarak driver sorunlarının çözüldüğünü söyleyebilirim. RTX 2060S orta-üst düzey bir kartken RX 5700 XT üst seviye bir kart. Zaten çoğu modelde 3 yıl garanti var.
Bence 5700 XT, RTX 2070 seviyesinde bir kart tabi ki bende 2060 Super'den daha iyi olduğunu biliyorum ama işte ilk çıktığında insanların aklında kötü intiba yarattıkları için durum böyle oldu.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı