yusufcan1636
Hectopat
Alacak arkadaşların dikkatine SS IPS panelde piksel çok oluyor aldıktan sonra iyice kontrol edin.
Hocam ölü pixel kotrolü ve yapmam gereken kontrolleri nasıl yapacağım? Bilgi verme imkânınız var mıdır acaba?
Alacak arkadaşların dikkatine SS IPS panelde piksel çok oluyor aldıktan sonra iyice kontrol edin.
UFO testi ve ölü piksel testi diye aratmanız yetecektir.Hocam ölü pixel kotrolü ve yapmam gereken kontrolleri nasıl yapacağım? Bilgi verme imkânınız var mıdır acaba?
Bu varken alınmaz:
Hem G24F-2'nin panelinden daha kaliteli bir panele sahip hem de daha ucuz.
Merak edenlere incelemesi:
Bu varken alınmaz:
Hem G24F-2'nin panelinden daha kaliteli bir panele sahip hem de daha ucuz.
Merak edenlere incelemesi:
iiyama şuan için düşünülmesi gereken bir marka değil.
Monitör konusunda dünya çapında Gigabyte'dan çok daha iyi itibarı olan bir marka.ilk defa duydum markayı. Bence herkesin tercih edeceği bir noktaya gelene kadar kendini biraz daha tanıtmalı ve kanıtlamalı gibi görünüyor. (en azından tr pazarı için, japonya da ne durumdadır bilemem tabii ki)
Konu linklerini atar mısın? Böyle bir şey mümkün olamaz çünkü malzeme kalitesi gayet iyi. Hiç görmedim ben böyle şikayetler.İiyama'nın bu modelini araştırmıştım. Redditte ve Youtube yorumlarda, coil whine'dan şikayetçi olan çok kişi vardı.
Monitör konusunda dünya çapında Gigabyte'dan çok daha iyi itibarı olan bir marka.
Konu linklerini atar mısın? Böyle bir şey mümkün olamaz çünkü malzeme kalitesi gayet iyi. Hiç görmedim ben böyle şikayetler.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.