Gigabyte A520M-K anakarta İşlemci önerisi

Ondan bahsetmiyorum 3500 ve 5500'ü geçtim 5600 bile 4060 Ti ile darboğaz yapıyor.

Ne demek iyi geceleriniz olsun.
5600 4060 Ti ile darboğaz yapmıyor, ayrıca 4060 Ti hakkında da konuşmuyoruz Ti nereden çıktı?

Normal 4060 ile de darboğaz yapıyor dostum.

Peki sizce şu anki sistemimi 2. elden satsam üstüne biraz daha para koysam hazır 4000 veya 3000 serisi ekran kartı olan sistem alsam daha mı iyi olur?

Normal 4060 ile de darboğaz yapıyor dostum.
5600 ve 4060 mı darboğaz yapıyor? 4070'le bile darboğazdan ucu ucuna kurtulan islemci 4060'ı mı besleyemeyecek. Bilmiyorsan konuşma dostum.

Kral sen bilmiyorsan konuşma senin için internette testine baktım darboğazlı çıkıyor siz ne sanıyorsunuz acaba darboğazı.
Bilmiyorsan konuşma mı? R5 5600 ile RTX 4060 darboğaz yapıyor diyorsun madem bu kadar darboğaz yapıyor neden bu kadar çok satılıyor bu ikili hiç düşünmedin mi?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videodan da 5600'ün ucu ucuna bile olsa 4070'i besleyebildiğini görebilirsin. "Bilmiyorsan konuşma" dostum, al işte burada kanıtım.

Bilmiyorsan konuşma mı? R5 5600 ile RTX 4060 darboğaz yapıyor diyorsun madem bu kadar darboğaz yapıyor neden bu kadar çok satılıyor bu ikili hiç düşünmedin mi?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Bu videodan da 5600'ün ucu ucuna bile olsa 4070'i besleyebildiğini görebilirsin. "bilmiyorsan konuşma" dostum, al işte burada kanıtım.

Bahsettiğin hazır kasalar darboğaza bakıp satmıyolar fiyattan kaçmak için her şeyi yapıyorlar şu ana kadar kendi sistem toplayıp 5600 ile 4060 kombinleyen birine rastlamadım.

Bahsettiğin hazır kasalar darboğaza bakıp satmıyolar fiyattan kaçmak için her şeyi yapıyorlar şu ana kadar kendi sistem toplayıp 5600 ile 4060 kombinleyen birine rastlamadım.
Sen rastlamadın diye öyle insanların olmadığını düşünmen yanlış, kendi elleriyle bu sistemleri toplayanlar da var. Ayrıca attığım videonun üstüne bi de buna bakarsan sevinirim, bu videoda da Ryzen 5 5500'ün bile RTX 4060'ı beslediğini görebilirsin:

Umarım bu videolardan sonra millete asılsız laf atmazsın.

Sen rastlamadın diye öyle insanların olmadığını düşünmen yanlış, kendi elleriyle bu sistemleri toplayanlar da var. Ayrıca attığım videonun üstüne bir de buna bakarsan sevinirim, bu videoda da Ryzen 5 5500'ün bile RTX 4060'ı beslediğini görebilirsin:

Umarım bu videolardan sonra millete asılsız laf atmazsın.

Attığın videoları izlesen darboğaz olduğunu fark edersin keşke izleyip atsaydın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı