Gigabyte A520M k V2 sistemde 2. RAM takılınca görüntü gelmiyor

pirire1s

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar başlıkta söylediğim gibi 2. RAM'i taktığım zaman görüntü gelmiyor. RAM'leri tek tek takınca çalışıyor ama ikinci slota takınca ikisinde de açılmıyor. Anakartı yeni aldım(Gigabyte A520M k v2). 2. RAM'i de yeni aldım markası eskisinden farklı onun dışında tüm değerleri aynı. Anakartta herhangi bir LED yanmıyor. Kasayı başlatınca tüm fanlar dönüyor bazen kendi kendine kapanıp açılıyor ama asla görüntü gelmiyor. Fikri olan yardımcı olabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar başlıkta söylediğim gibi 2. RAM'i taktığım zaman görüntü gelmiyor. RAM'leri tek tek takınca çalışıyor ama ikinci slota takınca ikisinde de açılmıyor. Anakartı yeni aldım(Gigabyte A520M k v2). 2. RAM'i de yeni aldım markası eskisinden farklı onun dışında tüm değerleri aynı. Anakartta herhangi bir LED yanmıyor. Kasayı başlatınca tüm fanlar dönüyor bazen kendi kendine kapanıp açılıyor ama asla görüntü gelmiyor. Fikri olan yardımcı olabilir mi?

Hocam aynı sorunu yaşıyorum hem de RAM'ler uyumlu anakartın listesinden bakıp kesin çalıştığından emin olup aldım ama yine de bende de ikinci slotta hiçbir RAM çalışmıyor toplam 4 tane RAM denedim hiçbiri çalışmıyor 2 uyumlu 2 de rastgele Corsair ripshaw RAM'ler denedim hepsi de ilk slotta sorunsuz çalışıyor ama 2. slotta asla çalışmıyor güç geliyor RGB'ler yanıyor ama çalışma belirtisi yok ikisini takınca saedce ilk slotu görüyor ve 8 GB olarak başlıyor sistem buna bir çözüm bulabildiniz mi yoksa değişim mi yaptınız bende ona göre altarnatifleri deneyeceğim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı