Gigabyte Aorus CV27F alınır mı?

Caulfield

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar daha önce Samsung'un 24 Inc'lik 144 Hz ve 1 Ms yenileme hızına sahip monitörünü kullanıyordum lakin kırıldı ve yeni monitör arayışı içindeyim. Gigabyte Aorus CV27F modeli hoşuma gitti 165 Hz tazeleme oranına sahip. Monitör fiyatı 2700 lira civarları. Lakin işlemcim Ryzen 5 1500x. Aklımda bu monitörün parasına işlemci + başka bir monitör almak da var ama diğer alacağım monitör Gigabyte'inkinden daha kötü olacağı bariz. Bir de hikaye bazlı oyunlar + CS GO oynuyorum çoğunlukla. 27 Inc olması da bu sebepten ötürü düşündürüyor. Ne yapmamı tavsiye edersiniz? 2K monitör düşünmüyorum ekran kartım GTX 1070 Ti.

Arkadaşlar daha önce Samsung'un 24 Inc'lik 144 Hz ve 1 Ms yenileme hızına sahip monitörünü kullanıyordum lakin kırıldı ve yeni monitör arayışı içindeyim. Gigabyte Aorus CV27F modeli hoşuma gitti 165 Hz tazeleme oranına sahip. Monitör fiyatı 2700 lira civarları. Lakin işlemcim Ryzen 5 1500x. Aklımda bu monitörün parasına işlemci + başka bir monitör almak da var ama diğer alacağım monitör Gigabyte'inkinden daha kötü olacağı bariz. Bir de hikaye bazlı oyunlar + CS GO oynuyorum çoğunlukla. 27 Inc olması da bu sebepten ötürü düşündürüyor. Ne yapmamı tavsiye edersiniz? 2K monitör düşünmüyorum ekran kartım GTX 1070 Ti.
CS:GO için 240 HZ Monitör de bakabilirsiniz aslında uygun bir indirim ile.

Anladım mesela ben Samsung SR750 kullanıyorum 2K 144hz VA Freesync 2500 TL ye almıştım inan çok memnunum. Bir bak derim.
2K ile monitör ile Cs oynayabilir miyim bilmiyorum. Bir de ekran kartını uzun bir süre değiştirmeyi düşünmüyorum. O yüzden FHD beni daha fazla atabilir ama 1070 Ti 2K da ne kadar götürür meçhul.

2K ile monitör ile Cs oynayabilir miyim bilmiyorum. Bir de ekran kartını uzun bir süre değiştirmeyi düşünmüyorum. O yüzden FHD beni daha fazla atabilir ama 1070 Ti 2K da ne kadar götürür meçhul.
Tabi sizde haklısınız mesela bu monitör 1650 TL gibi bir rakam görmüştü eylül ayın da belki yine olabilir.

Bir de aklıma bu takıldı. Birisi VA 165 Hz birisi IPS 144 Hz. Kararsızlık amma kötü bir şey 😀
Screenshot_20191022-181702_Hepsiburada.jpg

Bu resimdeki yeni seri Monitör bilginiz olsun. Ben bunu alacaktım ama sonra maddi sıkıntılar oldu almamıştım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı