Gigabyte Aorus CV27F alınır mı?

Kardeş cidden çok boş yorum yapıyosun. LG'nin ghosting problemi benimkinden az diye benim monitör kötü mü oldu? Kıstasımız LG mi? çıtayı belirleyen? Piyasada kaç tane var bu şekil VA panel monitör de benimkini kötüleyeme çalışıyosun her yorumda? O halde LG'den başka monitör almasın kimse. 2K monitör ile FHD monitörü kıyaslıyosun. Öner o halde 0 ghostin olan VA panel bi monitör FHD bana. Önerdiğin monitör IPS panel ve eminim madem bu kadar ''bilgin'' var IPS'nin ghosting sorununun fazla olduğunu biliyosundur ve ne alakaysa beni de ghostingten vurmaya çalışıyosun. Madem bana öner daha az ghosting olan bir monitörü öner de onu alalım aldığım monitörü kötüleyeceğine.
Fark edilicek kadar çok var he ben fark ettim sen etmedim . Alışkanlıkla alakalı olabilir. Ama midemi bulandırdı . Bide karanlık temali filim açınca saçma sapam beyazımsın izler çıkıyor. Netlik gidior videonun

Fark edilicek kadar çok var he ben fark ettim sen etmedim . Alışkanlıkla alakalı olabilir. Ama midemi bulandırdı . Bide karanlık temali filim açınca saçma sapam beyazımsın izler çıkıyor. Netlik gidior videonun

İade et o halde TN panel al kardeşim. Diğerleri seni paklamaz. Ben de isterdim IPS monitör alıp ışık sızması ve sıfır ghosting ve sıfır gecikme ile oyun oynamayı ama maalesef olmuyor.

Bende herhangi bir problem yok. Tatmin olmadiysan iade et tabi. Ama senin söylediğin sey ghosting değil. Senin istedigin sekilde goruntu veren bir monitör yok. Ghosting olayi soldaki fotoğraf.Eki Görüntüle 454976
Dostum 60 herz eski 27 inç monötör kullanıyorum. Onda bile böyle bir şey görmedim. Nesnelerin yanından hızlı geçerken nesnenin şekli değişiyor resmen. sanki nesne uzuyor.

Kardeş cidden çok boş yorum yapıyosun. LG'nin ghosting problemi benimkinden az diye benim monitör kötü mü oldu? Kıstasımız LG mi? çıtayı belirleyen? Piyasada kaç tane var bu şekil VA panel monitör de benimkini kötüleyeme çalışıyosun her yorumda? O halde LG'den başka monitör almasın kimse. 2K monitör ile FHD monitörü kıyaslıyosun. Öner o halde 0 ghostin olan VA panel bi monitör FHD bana. Önerdiğin monitör IPS panel ve eminim madem bu kadar ''bilgin'' var IPS'nin ghosting sorununun fazla olduğunu biliyosundur ve ne alakaysa beni de ghostingten vurmaya çalışıyosun. Madem bana öner daha az ghosting olan bir monitörü öner de onu alalım aldığım monitörü kötüleyeceğine.
Sen "Senin istediğin şekilde görüntü veren monitör yok" "Bir VA panelden ne bekliyorsunuz" gibi cümleler kurdun ben ona ithafen cevap verdim. 2K, 1080p farketmez, demek ki VA paneller bundan çok daha hızlı olabiliyor. Sendeki yavaş bir VA panel neden bunu kabul etmek bu kadar zor?

Ayrıca IPS ile VA'nın panel karakteristiği tamamen farklı, VA'da karakteristik olarak koyu renk geçişlerinde ghosting ve genel bir smearing oluyor, IPS'de böyle bir durum yok kontrast dışında IPS hız olarak da renk olarak da daha üstün bir panel. İstisnalar olsa da genel panel karakteristiği bu şekilde.

Ayrıca ben seni uyarıp hangi monitörü almanı önerdiğimi de yazdım ilk başta, sen ondan sonra direk körü körüne savunmaya geçtin. Sen istediğin kadar körü körüne savun Bu monitöre gidip de o parayı vermek enayiliktir. Sen bildiğin yoldan yürü, komik duruma düşüyorsun.

Sen "Senin istediğin şekilde görüntü veren monitör yok" "Bir VA panelden ne bekliyorsunuz" gibi cümleler kurdun ben ona ithafen cevap verdim. 2K, 1080p farketmez, demek ki VA paneller bundan çok daha hızlı olabiliyor. Sendeki yavaş bir VA panel neden bunu kabul etmek bu kadar zor?

Ayrıca IPS ile VA'nın panel karakteristiği tamamen farklı, VA'da karakteristik olarak koyu renk geçişlerinde ghosting ve genel bir smearing oluyor, IPS'de böyle bir durum yok kontrast dışında IPS hız olarak da renk olarak da daha üstün bir panel. İstisnalar olsa da genel panel karakteristiği bu şekilde.

Ayrıca ben seni uyarıp hangi monitörü almanı önerdiğimi de yazdım ilk başta, sen ondan sonra direk körü körüne savunmaya geçtin. Sen istediğin kadar körü körüne savun Bu monitöre gidip de o parayı vermek enayiliktir. Sen bildiğin yoldan yürü, komik duruma düşüyorsun.
Önerdiğin bi monitör varmı . ms sorunu yaşatmıcak

Enayilik mi ? :d Benim maddi durumumun iyi olup olmadığı hakkında ne kadar bilgin var ki bu yorumu yapabiliyorsun? Siz gidin F/P ürünü arayın internette. He FHD olup VA olan ve sıfır ghosting olan bir monitör varsa link at da alayım bir tane daha.

Kardeşim Gigabyte Aorus CV27F 165 Hz 1 ms sence nasıl. Tereddütte kaldım. Almayı düşünüyoruum. Şu an indirimde.
Batuhan kardeşim sana VA panel sıfır ghostingli bir monitör önerir en iyisi sen ona yaz dostum.

Şaka bir yana kimseye bir şey tavsiye etmiyeceğim artik. Herkes her şeyi bildiğinden illa aksini idda eden birileri çıktığı için sıkıldım. Yorumları okuduysan adam göze gelmeyen ghostingi bahane ederek monitörü kötülemeye çalışıyor. Gören de esprocu sanacak bizi. Ben gayet de memnunum ama almak sana kalmış.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı