Gigabyte Aorus K1 vs Corsair K68 vs ASUS TUF K3 Aura

k68 alırdım ama şöyle bir durum var benim arkadaşımda k70 var birinde de k68 RGB modeli var. Bende k552-2 aldım. Bana sorarsan aralarında hiçbir fark yok çok samimi söylüyorum onlarda benimkini denedi boşuna para verdiklerini düşündüler klavye için pişman oldular sonradan. Bilek desteği konfor sağlamıyor herkes için kişiden kişiye değişiyor. k68 gerçekten eline aldığın zaman o elit hissiyatı çok iyi veriyor fakat şöyle bir sorun var örneğin temizlik falan yaparken bilek desteğine azcık sert bastırırsan tırnakları kırılıyor plastik olduğu için. Anlayacağın o kadarda kusursuz değil. Fakat oldukça elit hissiyatı veriyor ve basımı aşırı keyifli. Bilek desteğine de nazik davranırsan rahat 4-5 yıl götürür diye düşünüyorum. Çift tıklama tüm klavyelerde başına gelebilecek bir şey tanıdığımda Corsair cherry mx'li klavye vardi ondada çift tıklama sorunu oluştu. Laptop klavyesinde de oldu membran olmasına rağmen. Yani switch olayı tamamen şans işi. Bu üçü arasından k68 derdim.

Bilek desteği şartsa K68 öneririm, şart değilse K1 tabii ki.

Hocam bu klavyeye de bakabilirsiniz;

K68 alırdım ama şöyle bir durum var benim arkadaşımda K70 var birinde de K68 RGB modeli var. Bende K552-2 aldım. Bana sorarsan aralarında hiçbir fark yok çok samimi söylüyorum onlarda benimkini denedi boşuna para verdiklerini düşündüler klavye için pişman oldular sonradan. Bilek desteği konfor sağlamıyor herkes için kişiden kişiye değişiyor. K68 gerçekten eline aldığın zaman o elit hissiyatı çok iyi veriyor fakat şöyle bir sorun var örneğin temizlik falan yaparken bilek desteğine azcık sert bastırırsan tırnakları kırılıyor plastik olduğu için. Anlayacağın o kadar da kusursuz değil. Fakat oldukça elit hissiyatı veriyor ve basımı aşırı keyifli. Bilek desteğine de nazik davranırsan rahat 4-5 yıl götürür diye düşünüyorum. Çift tıklama tüm klavyelerde başına gelebilecek bir şey tanıdığımda Corsair Cherry MX'li klavye vardi onda da çift tıklama sorunu oluştu. Laptop klavyesinde de oldu membran olmasına rağmen. Yani Switch olayı tamamen şans işi. Bu üçü arasından K68 derdim.

ASUS TUF K3 indirime girecekmiş Gaming gecesinde. Sizce kaç TL'ye girerse alayım. Ayrıca auros K1 ve Corsair K68'e göre kötü müdür? Switch'i nasıl? Onay verirseniz birkaç araştırmadan sonra hemen alacağım.

ASUS TUF K3 indirime girecekmiş Gaming gecesinde. Sizce kaç TL'ye girerse alayım. Ayrıca auros K1 ve Corsair K68'e göre kötü müdür? Switch'i nasıl? Onay verirseniz birkaç araştırmadan sonra hemen alacağım.
600TL'nin altına düşerse kaçırmayın. Aorus K1 ve K68 daha iyi ama K3 de üzmez.

Kailh switch kullanıyor. Cherry MX switchlerin birazcık gerisinde. Alınabilecek bir model ve tahminimce 600 TL'ye düşer.

Kailh Switch kullanıyor. Cherry MX Switch'lerin birazcık gerisinde. Alınabilecek bir model ve tahminimce 600 TL'ye düşer.

600TL'nin altına düşerse alayım mı? Yoksa K1 şu an 679TL onu mu alayım hatta belki diğer hafta Auros K1 indirime girer? Ne kadar geridedir K1'e göre tahmini yani ne yönden geridedir?
K3'ün fiyatına göre karar veririz hocam.
Hemen tükenmez değil mi hocam? Saat 22:00'da başlayacak. O zaman online olursanız ve 30 dakika içerisinde tükenmezse burada olursanız değerlendirelim.

Hocam İngilizce klavye sanırım bu :D. O yüzden vazgeçtim.

Son düzenleme:
Neredeyse her saat çevrimiçiyiz zaten hocam. 600 TL civarı olursa kaçırmayın derim. Switchleri bi' tık daha düşük rakiplerine göre fakat iyidir. Bildiğim kadarıyla pek bir fark yok aslında. Tükenebilir.

Neredeyse her saat çevrimiçiyiz zaten hocam. 600 TL civarı olursa kaçırmayın derim. Switch'leri bi' tık daha düşük rakiplerine göre fakat iyidir. Bildiğim kadarıyla pek bir fark yok aslında. Tükenebilir.

Hocam İngilizce klavye sanırım bu :D. O yüzden vazgeçtim.

Hocam Razer bilek destekleri İtopya'da satışda 170TL

Hocam teşekkür ederim. İtopya harici firma var mı? Oradan alışveriş yapmıyorum ben inanılmaz sorunlu bir yer.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı