Gigabyte Aorus M2 Mouse İncelemesi

Bende açılmıyordu internetten eski sürümünü kurdum çalıştı. 3 haftayı geçti çok memnunum Mouse'dan.

1 Hafta bu fareyi bekledim ama adamlar daha sonra fare yok yerine G102 yollayacağız dediler onu kullanıyorum şu an.

G102'den memnun musunuz? Çift tıklama sorunu yaşıyor musunuz? G102 mi tavsiye edersiniz? Yoksa Gigabyte Aorus M.2 mi?

Aynen dediklerine katılıyorum. Ben de G102 kullanıyorum şuan ve çift tıklama sorunu ile uğraştım bir dönem. İçini açıp biraz kurcaladıktan sonra düzeldi
G102'den memnun musunuz? Çift tıklama sorunu yaşıyor musunuz? G102 mi tavsiye edersiniz? Yoksa Gigabyte Aorus M.2 mi?
Ben şuan g102 kullanıyorum. Çift tıklama sorunu yaşadım. İçini açıp biraz kurcaladıktan sonra şuan yaşamıyorum aynı sorunu ama ilerisi için garanti vermek zor.

Ben şu an G102 kullanıyorum. Çift tıklama sorunu yaşadım. İçini açıp biraz kurcaladıktan sonra şu an yaşamıyorum aynı sorunu ama ilerisi için garanti vermek zor.

Teşekkürler. O zaman Aorus M.2 alacağım.

Dostum makro ayarlarını nasıl yaptın. Ben sağdaki ve soldaki tuşlara multimedya atamak istiyorum fakat programdan bir türlü beceremedim.

Ben Aorus Engine programını açtığım zaman bilgisayar donuyor ve kitleniyor hiçbir şey yapamıyorum. @Inotorious programın linkini atabilir misiniz? Belki yanlış indirmişimdir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…