Gigabyte Aorus M2 Mouse İncelemesi

El.
Elim 19 cm civarı uygun mudur sizce.
O el büyük gelir gibi sanki. Bu mouseye Logitech G102 modelinin azıcık daha minik hali denebilir. Sensör konusunda daha iyiymiş ben hissiyat bakımından bunu diyorum.

Sağında bulunan tuşlar aşırı rahatsız ediyor. Normal kullanımda pek önemli değil fakat oyun oynarken gerçekten rahatsız edici. Alırken tutuş şekline falan bakmadım hata ettim galiba. İnternette gezinirken fingertip, oyunda palm şekliyle tutuyorum.

Hala kullanıyor musunuz nasıl acaba nasıl memnun musunuz?

Konuyu hortlatıyorum fakat mouse orta tekerleği içe çöktü. Aşağı yukarı kaydırmıyor. Buna bir çözüm var mı acaba?

Konuyu hortlatıyorum fakat mouse orta tekerleği içe çöktü. Aşağı yukarı kaydırmıyor. Buna bir çözüm var mı acaba?
Varsa garantiye yolla yoksa çöpe at. Benim de mouse tekerleği bozulmuştu garantiye gönderdim başka marka iyi model bir mouse verdiler uzun zamandır kullanıyorum.

Hocam konu hortlamışken bir şey merak ettim sormak istiyorum. Bende mouse almayı düşünüyorum. Aklımda Lenovo Legion M300s var. Palm tipi tutuş şeklim var ve 16 cm civarı el ölçüm var sanırım. Bunu mu önerir misiniz yoksa M300s mi alayım sizce? Bütçem maksimum 500 TL civari. Kronik sorunlar var mıdır Aorus M.2 veya M300s modelinde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…