Gigabyte Aorus RX570 vs ASUS ROG STRIX RX570

hype01

Femtopat
Daha fazla  
Gigabyte Aorus RX570 mı?
ASUS ROG STRIX RX570 mı?
İkisi de 4 GB modeli. Sizce hangisini almalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hangisi ucuzsa onu al. Sürücü desteği kesilmiş 8 senelik kartlar bunlar o yüzden en önemli etken fiyatı.

İkincisi el alacağım birisi 1700 TL birisi 1800TL ASUS modelinde macun değişimi yapilmis Gigabyte için bunu bilmiyorum tekrar satarken de zor olmamasi için sizce hangisi daha iyi

İkincisi el alacağım birisi 1700 TL birisi 1800TL ASUS modelinde macun değişimi yapilmis Gigabyte için bunu bilmiyorum tekrar satarken de zor olmamasi için sizce hangisi daha iyi

O kartlara 1300-1400 TL'den fazla verilmez, satacağın zaman kimse para vermeyecek bu kartlara zaten. Şu anda bile kimse çok ucuz değilse almıyor sürücü desteği kesildiğinden ötürü.

O kartlara 1300-1400 TL'den fazla verilmez, satacağın zaman kimse para vermeyecek bu kartlara zaten. Şu anda bile kimse çok ucuz değilse almıyor sürücü desteği kesildiğinden ötürü.

Efendim GT730'lar şu an 1300-1400 TL'ye ilanda
:( ekonomi pek iyi değil malum o yüzden bende karar vermek için konu açtım çok arada kaldim.

Efendim GT730'lar şu an 1300-1400 TL'ye ilanda
:( ekonomi pek iyi değil malum o yüzden bende karar vermek için konu açtım çok arada kaldim.

Senin kartın da ederi 700 TL maksimum, 1300-1400 TL kimse vermez millet 1200 TL'ye RX 570 satıyor.

Benim kartım değil GT730 sadece piyasayi soyledim MSI modelleri o fiyat araliginda ayrica attığınız modeller marka olarak dediklerime göre geri de ve kutu içeriği var mi belli bile degil bunlari benim dediklerimle karşılaştırmak saçmalık olur

Benim kartım değil GT730 sadece piyasayi soyledim MSI modelleri o fiyat araliginda ayrica attığınız modeller marka olarak dediklerime göre geri de ve kutu içeriği var mi belli bile degil bunlari benim dediklerimle karşılaştırmak saçmalık olur

Taş devrinden kalma kartlarda marka ve modelin önemi yoktur. İster MSI'ın CEO'su kendi elleriyle üretsin, ister üzerinde hiçbir şey yazmasın.

Zaten 2-3 seneye bu kartları satacak daha az kişi bulursun ve piyasası da çok daha fazla düşmüş olur. O yüzden en ucuzunu almak en mantıklısı.

24.1.1 güncellemesi geldi ocakta.

Geldi ama zibilyon tane problemle ve bazı AMD teknolojilerinin kullanılabilmesi için sürüm şartıyla. Bu ölü bir kart olduğu gerçeğini değiştirmiyor, ki ileride yeni bir sürücü yayınlamazlarsa bu sürücüyü çoğu 500 serisi kullanıcısı düzenli olarak kullanmak yerine eski sürüme gider.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı