Gigabyte auros Master 3060 Ti vs MSI Gaming X Trio 3060 Ti mi?

Neden değil? Palit köklü bir marka ve kaliteli ürünleri var önemli olan Gaming X Trio modeli ile aynı segment kartlar ile karşılaştırma yapmak.

Gamerock modeli de "Premium" denebilecek bir model aslında ama ben çok gerek duymuyorum, bütçe meselesi.

Ama aynı paraya daha düşük performans almak çok mantıklı değil açıkçası burada ısınma sorunu vb. sıkıntısı olan bir modelden bahsetmiyoruz.

Neden değil? Palit köklü bir marka ve kaliteli ürünleri var önemli olan Gaming X Trio modeli ile aynı segment kartlar ile karşılaştırma yapmak.

Gamerock modeli de "Premium" denebilecek bir model aslında ama ben çok gerek duymuyorum, bütçe meselesi.

Ama aynı paraya daha düşük performans almak çok mantıklı değil açıkçası burada ısınma sorunu vb. sıkıntısı olan bir modelden bahsetmiyoruz.

Haklısınız baktım 6400TL imiş fiyatı daha cazip geldi:D biraz daha incelemelerine bakım onun ben:D.Palit'ten vazgeçtim diğer kartlara göre düşük skorlar alıyormuş:D.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
TR çevirip okursanız dert yanmış biri:D

Son düzenleme:
Sorun çıkmış bir model olabilirim onun harici diğer modeller ile pek fark olmaz.

Sahibinden de satan görünce:D işte teredüt duyuyor cünkü ben bu kartı 2 yıl kullanıp sonra:D 4000 serisine geçeceğim bende satarken sorunsuz şekilde satmak istediğimden Premium parçaları kaliteli olsun istiyorum o yüzden:D.İkinci elide kuvvetli olsun maksat. ASUS ROG 3080 OC vardı sattım sırf 4K için hala yetersiz geliyor bana diye şimdilik 2K için kullanacağım daha sonra 4K ya geçeceğim:D.

Anakart modeline göre tercih yapardım.

ASUS B550-E anakartım var kasam H500M:D.

İkisi de mükemmel kartlar. Ama ben olsam Aorus tercih ederdim.

Aorus benim de hoşuma gidiyor ama işte:D pinleri sıkıntı çıkarır mı? Diğer Gigabyte serilerinde pinleri içeri gömülmüş falan diye yorumlar okumuştum:D.Aslında gökkuşagı bilgisayarda MSI Gaming X Trio 5700TL'ye satıyorlar ama işte ellerinde stok var mı güven vermedi sepete ekleniyor aradım yarım saat önce satıldı diyorlar ama sitelerinde hala gözüküyor bir de N11 :D Trendyol'da fiyatları 6400TL'ye koymuşlar:D acaba iade yapıp kartı göndermezler diye sipariş veremiyorum oradan:D güven vermedi:D.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı