Gigabyte B450 S2H BIOS Güncelleme

CoLdWin

Megapat
Makaleler
3
Daha fazla  
AMD Ryzen 2600 işlemci ile yeni bir sisteme geçiş yaptım. Anakartım ise Gigabyte B450M S2H, ama BIOS sürümü olarak ne yükleyeceğimi hiç bilmiyorum. Direk yeni BIOS sürümünü yüklesem sıkıntı olur mu? Yardımlarınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Anakart Kutusunun üstünde Ryzen 3000 series gibi bir işaret var mı? Sticker gibi yapıştırılmış olur. Eğer o logo varsa muhtemelen F42 yüklü. Yada F41. Yapman gereken F42c yüklemek. Bunun için @Recep Baltaş abinin gigabyte anakart bios güncelleme rehberi var. Oradaki programı indir daha sonra anakartın sitesinde destek kısmından F42C biosunu indir.

Anakart Kutusunun üstünde Ryzen 3000 series gibi bir işaret var mı? Sticker gibi yapıştırılmış olur. Eğer o logo varsa muhtemelen F42 yüklü. Yada F41. Yapman gereken F42c yüklemek. Bunun için @Recep Baltaş abinin gigabyte anakart bios güncelleme rehberi var. Oradaki programı indir daha sonra anakartın sitesinde destek kısmından F42C biosunu indir.
bende F42a yüklü şu an bende F42c sürümemi geçmem lazım ve ne gibi farklılıklar F42c sürümünde gözlemledinizmi ?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı