Gigabyte B450M DS3H Anakart Nasıl?

Ben direk Gigabyte anakartları önermiyorum, dediğim gibi forumda da bulabilirsiniz diğer üretici firmalara kıyasla çok daha fazla şikayet ve sorun var. Üstelik fiyatı çok da ucuz değil o fiyata ASUS satılıyorken ASUS alınır. İtopyada ASUS B450M-Dragon modeli var aynı fiyata onu alabilirsiniz, gayet güzel ürün.
Ürün güzeldir ama Hocam 2 adet ram slotu var :)

B450M DS3H Model anakartdan aldım bende. Bu kart icin 3600 Mhz ram taksam kullanabilir miyim. Hyperx,Corsair,Gskill bu markalardan birinin 3600 mhz 8*2 ram almayi dusunuyorum ?

Tek eksisi 2 slot olması ama günümüzde 2*8 standartken pek sorun olmaz.
Edit:Yanlış okumuşum yanlış bilgi verdim sildim.
Tek eksisi 2 slot olm
DS3H anakarta sahibim bir sorun yok. Ama rgb uygulaması kötü bende xpg ramler var uyum sorunu yaptı ışıklarda ve ben de sildim.

Ek bilgi:Bir de şöyle bir yanılgı var rainbow efektinde bir ramin diğerinden geç ışık verdiği sanılıyor ama rainbow efektinin özelliği o. Diğer efektlerde kusursuz çalıştığını göreceksiniz. Anakartta bir sorun yok.
ASRock B450M Pro4 aynı fiyattadır ama daha iyidir.
APU kullanan kullanıcılar açısından ASRock B450M Pro4 kötü çünkü 24 Hz destekliyor. DS3H ise 60 Hz.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı