Gigabyte B450M S2H Anakart Nasıldır?

Mertttt

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar bu anakart nasıldır? Bugün bu kartı sipariş ettim ürün de kargolanmış. Benim taktığım konu kimse RAM'i 3000 MHz'de çalıştıramamış. Başka bir anakart buldum MSI B450M PRO-M2 V2 AMD B450 Soket AM4 DDR4 3466(OC)MHz mATX - incehesap.com bununla iade değişim yaptırmam bir şey değiştirecek mi? Değiştirmek istememin sebebi Ryzen işlemcilerin MHz değerlerine göre performans vermesi, benim sipariş ettiğim anakart 2933 MHz'e kadar çıkıyor araştırmalarımda hep bunu okudum sizce gerek var mıdır? Arada oyunlarda bana düşük performans verir mi 2933 MHz olması_

Yardımlarınızı rica ederim.
Ayrıca linkini paylaştığım anakartta OC desteği olduğu da yazıyor, B450M S2H'de OC desteği yok mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Anakart 3200 MHZ destekliyor fakat 3000 yerine 2933 yapmışlar nedense. 2933 ile 3000 farkı yok da yine de 2933 gıcık duruyor. :D
Anakart bence bütçe dostu ve fiyatına göre yeterli bir kart. Ama doğruya doğru düşük profil bir anakarttır. Ryzen 7 işlemciyi bu anakarta takmak ayıp olur yani. :D

67mhz fark pek önemsenecek bir fark değil. Anakart da giriş seviye bir anakart, OC yapılabilir ama verimli olmaz. Daha çok OC yapmayı düşünmeyen kullanıcılar için olduğunu söyleyebiliriz.

Anakart 3200 MHz destekliyor fakat 3000 yerine 2933 yapmışlar nedense. 2933 ile 3000 farkı yok da yine de 2933 gıcık duruyor. :D
Anakart bence bütçe dostu ve fiyatına göre yeterli bir kart. Ama doğruya doğru düşük profil bir anakarttır. Ryzen 7 işlemciyi bu anakarta takmak ayıp olur yani. :D

Apphire RX 5600XT işlemcim R5 2600X RDR2 Witcher gibi oyunları oynayacağım anakart üzer mi?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı