Gigabyte B450M S2H Anakart İyi midir?

MehmetSrtkya

Megapat
Yer
Manisa
Daha fazla  
Meslek
Bilişim Teknoloji Alanı
Başlıkta belirttiğim anakartı çoğu arkadaşım nasıl, iyi midir, kullanılabilir mi? Gibi soruyorlar, yeni gördüğüm için pek bilgim yok ama Gigabyte olduğu için güvenim tam. Kullananlar varsa bilgi verebilir mi? Bir de en ucuz B450M anakart olarak gördüm.

Seninde söylediğin gibi B450 kılasmanında en ucuz anakart o şuan. R3 serisi sistem kuranlar ve OC ile işi olmayanlar için işlerini göremebilir. 2 RAM slotu yeter dersen alınabilir.
Vatan'da foto olarak ne koymuşlar o anakartta :) İlk gördüğümde şaşırmıştım.
GIGABYTE B450M S2H AMD B450 Socket AM4 DDR4 3200MHz(O.C.) M.2 USB 3.1 Anakart - Vatan Bilgisayar
Ama ben şahsen AM4 soket yapısının önü açık olduğu için almışken B450 serisinin daha orta üst seviye anakartlarının alınması taraftarıyım 600-650 TL bandında 4 slot RAM olan RGB ve azda olsa gösterişli. Şuan işin olmanayabilir ama 2-3 yıl sonra daha sağlam işlemciler ile kullanmak için.

Seninde söylediğin gibi B450 kılasmanında en ucuz anakart o şuan. R3 serisi sistem kuranlar ve OC ile işi olmayanlar için işlerini göremebilir. 2 RAM slotu yeter dersen alınabilir.
Vatan'da foto olarak ne koymuşlar o anakartta :) İlk gördüğümde şaşırmıştım.
GIGABYTE B450M S2H AMD B450 Socket AM4 DDR4 3200MHz(O.C.) M.2 USB 3.1 Anakart - Vatan Bilgisayar
Ama ben şahsen AM4 soket yapısının önü açık olduğu için almışken B450 serisinin daha orta üst seviye anakartlarının alınması taraftarıyım 600-650 TL bandında 4 slot RAM olan RGB ve azda olsa gösterişli. Şuan işin olmanayabilir ama 2-3 yıl sonra daha sağlam işlemciler ile kullanmak için.

O.C yapmak istemeyenler, GPU ve RAM dışında yükseltme yapmayacaklar için alınabilecek bir anakart ama benim önerim, MSI B450M Pro M2 aralarında 10TL fark var.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı