Anakartım elime yeni ulaştı. BIOS güncellemesini yapacağım lakin aklıma bir şey takıldı yardımcı olabilir misiniz? Son güncelleme olan F50A güncellemesini yapmadan önce F40 güncellemesini mi yapmam gerekiyor yoksa direkt F50A güncellemesini yapabilir miyim? Teşekkür ederim şimdiden.
Benimde RAM ile başım dertte 3000 MHz aldığım RAM ler yeniden başlatmadan sonra 2000 lere düşüyor ve bilgisayar 4-5 defa kendini resetlemeden açılmıyor BIOS güncellemesi yapsam düzelir mi ?
Benimde RAM ile başım dertte 3000 MHz aldığım RAM ler yeniden başlatmadan sonra 2000 lere düşüyor ve bilgisayar 4-5 defa kendini resetlemeden açılmıyor BIOS güncellemesi yapsam düzelir mi ?
Hayır işlemcim imzamda yazdığı gibi Ryzen 3 1200 ve overclock ile kullanıyorum bir süre. Keşke 4000 puan alabilsem Ayarlardan boostu kapatmıştım ben öyle bir sorun yaşamamak için.
Hayır işlemcim imzamda yazdığı gibi Ryzen 3 1200 ve overclock ile kullanıyorum bir süre. Keşke 4000 puan alabilsem Ayarlardan boostu kapatmıştım ben öyle bir sorun yaşamamak için.
Birinci ve ikinci nesil islemcilerdce sorun yok zaten. Hatta guncellemene bile gerek yoktu. Herkesin beklentisi 4.2ghz gorememe probleminin duzelmesiydi ama duzelmedi.