Biraz zorladım ama üzerine makine yerleştirdiğini söyledi.Direk çipe makine takip yapma diye bir teknik yok fazla para alabilmek için uydurmuş.
Cipi sıcak hava tabancası ile söküp bios yazılır ama sizin konuyla ilgili degil.
Biraz zorladım ama üzerine makine yerleştirdiğini söyledi.Direk çipe makine takip yapma diye bir teknik yok fazla para alabilmek için uydurmuş.
Cipi sıcak hava tabancası ile söküp bios yazılır ama sizin konuyla ilgili degil.
Bence uzak durun ondan. Vatan teknik servisine gidin.Biraz zorladım ama üzerine makine yerleştirdiğini söyledi.
Vatandan alınma değil ya ondan yapmazlar diye düşünüyorum.Bence uzak durun ondan. Vatan teknik servisine gidin.
Durumunuzu anlatın montaj bölümünde çalışanlar genelde anlayışlı olurlar yapacaklarını düşünüyorum.Vatandan alınma değil ya ondan yapmazlar diye düşünüyorum.
Montaj bölümüne nasıl gidebiliriz?Durumunuzu anlatın montaj bölümünde çalışanlar genelde anlayışlı olurlar yapacaklarını düşünüyorum.
Her şubede varmı bilmiyorum olanlarda mağazanın içinde oem bölümünün yanında oluyor.Montaj bölümüne nasıl gidebiliriz?
Çipi sökmeden bios yazdırma yöntemi epeydir var... (yetkili servislerde bu yöntemi kullanır) Dışarıda 100 - 150 TL istedikleri de doğrudur, daha uyguna yapmak istemiyorlar... Yetkili servise gönderin halletsinler... @resshDirek çipe makine takip yapma diye bir teknik yok fazla para alabilmek için uydurmuş.
Yetkili servis kabul etmiyor.Çipi sökmeden bios yazdırma yöntemi epeydir var... (yetkili servislerde bu yöntemi kullanır) Dışarıda 100 - 150 TL istedikleri de doğrudur, daha uyguna yapmak istemiyorlar... Yetkili servise gönderin halletsinler... @ressh
Gerekçeleri nedir ? Ürün onlara ait değil mi...Yetkili servis kabul etmiyor.
Konuştuk falan kabul edip Gigabyte'ın servisine göndereceklermiş.Gerekçeleri nedir ? Ürün onlara ait değil mi...
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.