Çözüldü Gigabyte B450M S2H en son BIOS sürümü nedir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Mustafa00ii

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
B450M S2H anakart Ryzen 3 3100 işlemci RX 470 8+8 T-FORCE 3200 mhz ram 600w aerocool vk güç kaynağı
Gigabyte B450M S2H anakarta sahibim. BIOS sürümü şu an F64a sürümünde, en son sürüm bu mu bilmiyorum yeni çıktıysa link atabilir misiniz? Ben bulamadım.

Çözüm
Bu arada ben de şimdi fark ettim anakartı 2. el almıştım. Buna V2 sürümlü F63D BIOS'u yüklenmiş ama ben V1 anakart kullanıyorum. Şu ana kadar bir problem yaşamadım. Değiştirmeye gerek var mıdır bilmiyorum açıkçası.

Bu arada ben de şimdi fark ettim anakartı 2. el almıştım. Buna V2 sürümlü F63D BIOS'u yüklenmiş ama ben V1 anakart kullanıyorum. Şu ana kadar bir problem yaşamadım. Değiştirmeye gerek var mıdır bilmiyorum açıkçası.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Anakartımızı yanlış belirtmişsiniz, B450M S2H V2 olması gerekiyor, ve F64a beta üstüne BIOS yok.

Hayır doğru belirttim B450 S2H.

Bir sorun yok fakat açılışta American megates yazarak açılıyor.

Bende de aynı sorun varmış.
Teşekkürler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı