Gigabyte B450M S2H V2 vs MSI B450 PRO- M.2 Max

Baran1925

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar yakın zamanda Ryzen 3 3100 veya R5 3600 için anakart alacağım fakat kararsızım. Sizce?
Gigabyte B450M S2H V2 vs MSI B450 PRO- M.2 Max. Kararsızım Gigabyte daha iyi soğutucaya sahipmiş fakat bilemedim.

İkisi de neredeyse aynı anakartlar, BIOS anlamında MSI önde. BIOS'la ilgili işleriniz olacaksa kesinlikle MSI tercih edin.

İkisi de neredeyse aynı anakartlar, BIOS anlamında MSI önde. BIOS'la ilgili işleriniz olacaksa kesinlikle MSI tercih edin.
Aralarında şuan 20 tl gibi bir fark var ileride sistem yetmediği zaman overclock yapabilirm tabi 2-3 sonra fakat çok kararsızım

Teşekkürler fakat aklım gigabyte kaldı arkadaşlarım falanda önermişti ama biraz daha düşünmeye ihtiyacım var
Gigabyte'ınki piyasada bulabileceğiniz en giriş seviye anakarttır(B450'ler arasında). Herkes de önerir. Ancak BIOS rahatlığı açısından ben olsam 20 lira verirdim.

Gigabyte'ınki piyasada bulabileceğiniz en giriş seviye anakarttır(B450'ler arasında). Herkes de önerir. Ancak BIOS rahatlığı açısından ben olsam 20 lira verirdim.
20 lira ucuz olan kart msi bu arada sanırım gigabyte alacağım soğutucu olayı aklımı çeldi

20 lira ucuz olan kart msi bu arada sanırım gigabyte alacağım soğutucu olayı aklımı çeldi
MSI daha pahalıydı ben baktığımda. Hocam soğutucular her şey değildir, zaten o soğutucular o anakarta üst seviye bir işlemci takıp OverClock yapınca işe yarar. MSI'ın faz bobini daha kaliteli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…