Elektronik Gigabyte Eagle RTX 4070 Ti 22749 TL

Bu aslında biraz bana özel yapılan bir indirim gibi bir şey arkadaşlar. Şu an piyasadaki en ucuz RTX 4070 Ti.

Dostum bana da bir MSI RTX 4070 Gaming X Trio denk getirir misin. Kafayı yedim, Akakçeden takip ediyorum kaç aydır 15k ya düşüyor. 18K Amazon germany muhtemelen satıcı denk getiremedim. Hemen çekiyorlar denk gelse bir stoktayken. Bu fiyata MSI olsa direkt alırdım yine.

12GB VRAM'li bir kart ve 22 bin TL. Kesinlikle almayın. İmkanınız yeterse RX 7900 XTX'e bakabilirsiniz, taksitli şekilde alınabilir.

@ozkets mesela ne gibi sorunlar, biraz bahsedebilir misiniz? Kendim de bu kartı uzun süredir kullanıyorum. Bir sorun yaşamadım.

Arkadaşlar, 12GB'yi ancak 4070'e yakıştırıyorum, onun dışındaki bütün kartlar kırpık durumda. Aşırı overclock'suz 4070'i de eski tip 8 pin konnektör ile çalıştırabiliyorsunuz, bi artı bu bence. 4070 Süper çıkma ihtimali var, beklyip 256 bit olarak ya bunu alın, yada 5xxx serisi HBM3 bellekle gelecek, onu takibe alın. Şahsen 4xxx serisi içinde en pozitif model 8 pin'li 4070 diye düşünüyorum.

4090 modelinde girişte yani 12 Volt bölgesinde tantalum kapasitör yerine solid yani silindirik olanları kullanmışlar, bu bi negatif durum, bunlar 5 Amper gücünde sıradan parçalar, önceki 3090 bu bölgede tamamen üst seviye tantalum kapasitörlerle dolu idi. Display port monitör çıkışı da bir eski kalmış daha hızlısı kullanılmamış, birde sadece pci express 4.0 veri yolunu kullanıyor. Bu özellikler 5xxx serisini beklemeyi elzem hale getiriyor. Ama yaz geldi ben oyun oynayacağım, seneye ne olur dersenizde, istediğiniz modeli alın kullanın tabi...

Arkadaşlar, 12GB'yi ancak 4070'e yakıştırıyorum, onun dışındaki bütün kartlar kırpık durumda. Aşırı overclock'suz 4070'i de eski tip 8 pin konnektör ile çalıştırabiliyorsunuz, bi artı bu bence. 4070 Süper çıkma ihtimali var, beklyip 256 bit olarak ya bunu alın, yada 5xxx serisi HBM3 bellekle gelecek, onu takibe alın. Şahsen 4xxx serisi içinde en pozitif model 8 pin'li 4070 diye düşünüyorum.

4090 modelinde girişte yani 12 Volt bölgesinde tantalum kapasitör yerine solid yani silindirik olanları kullanmışlar, bu bi negatif durum, bunlar 5 Amper gücünde sıradan parçalar, önceki 3090 bu bölgede tamamen üst seviye tantalum kapasitörlerle dolu idi. Display port monitör çıkışı da bir eski kalmış daha hızlısı kullanılmamış, birde sadece pci express 4.0 veri yolunu kullanıyor. Bu özellikler 5xxx serisini beklemeyi elzem hale getiriyor. Ama yaz geldi ben oyun oynayacağım, seneye ne olur dersenizde, istediğiniz modeli alın kullanın tabi..
Dostum 1080P için 4070 düşünüyordum da şimdi yorumunu gördüm 4070 Super çıkma ihtimal kesin bir bilgi yok değilmi? 2070 çıkar çıkmaz aldım 2 aya super çıkardılar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı