Gigabyte F2A55M-DS2 anakarta R9 280X

• Konuyu başlatan Pro54
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 17
  • Görüntüleme 1.591
peki bu sistem nasıl olur aklımdaki sistem bu
rere.png

• İntel İ5 4460 İşlemci
  • MSİ Z97 Pc Mate Anakart
  • Zalman Z3 Plus Kasa
  • Corsair Vs 550 +80 Güç kaynağı
  • Seagate 1 TB Barracuda 7200 RPM 64 MB Harddisk
  • Gskill (2x4) 8GB 1600 Mhz CL9 DDR3 Bellekler
  • Gigabayt G1 GTX 970 - Galax HOF GTX 970 Ekran kartı

işlemci ve ekran kartı hariç diğer seçimlerinizi beğendim de ekran kartının bit değeri düşük geldi benim seçtiğim ekran kartının ne dezavantajları var bilgilendirme yapabilirmisiniz ?

• Ekran kartı seçerken '' Bit yada vRAM '' değerlerine göre seçim yapmayın paranıza yazık olur. Önemli olan GPU performansıdır GTX 970 sizin seçtiğiniz karttan kat ve kat daha iyidir.

• İşlemci konusuna gelirsek bütçeye göre İ5 4690 yada İ5 4690K tercih edebilirsiniz.

benim seçtiğim ekran kartınında 6500 bellek hızı 1100 çekirdek hızı var fiyatıda biraz uygun

yanlış anlamayın hala neyin iddasını yapıyosun diyebilirsiniz ama amacım bilgi almak maaliyetide biraz düşürmek bütçem okadar ama daha aşasıda olabilir

Hocam önceki mesajımda da belirttiğim gibi ekran kartı alırken Bellek hızı, Çekirdek hızı gibi önemsiz şeylere bakmamanızda fayda var. Biraz araştırma yaparsanız zaten daha sağlıklı bilgi edinebilirsiniz.

Tekrar söylüyorum illede GTX 970.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı