Gigabyte G24F/2 alınır mı?

Merhaba tekrardan. Ben şimdi fark etim. Monitörü fps modunda kullanıyorum valorantta çok ekran donuyor. Var mı bunun bir çözümü? Yoksa iade edeceğim. Sadece valorantta oluyor. Fps ile alakalı olabilir mi? Bazen 100'e 150'ye düşüyor.
Donma sorunu OSD Sidekick programının kısayollarıyla alakalı olabilir. Bende de sürekli donma oluyordu CTRL ile kontrol sağladığım oyunlarda. Tüm kısayolları kaldırdım ve sorun çözüldü.

Monitörü çok beğendim ama beğenmediğim kısımları da var. Beğenilen özellikleri çokça yazılmış ben direk beğenmediklerimi yazacağım.

- Ölü piksel yok ama ışık sızması mevcut.
- Monitörün arka bağlantılarına erişmek çok zor, 2 tane USB yeri ve 3.5mm girişi var ama benim gibi duvara yakın konumda monitör kullanıyorsanız o portların hiçbir olayı kalmıyor, erişmek çok güç.
- Monitörün güç tuşunu da çok beğenmedim, eski monitörüm gibi dokunmatik değil tuşlu ve joystick gibi yapılmış. Program olmadan parlaklığı ayarlamak için bu tuşla 3-4 adım atmanız gerekiyor, eski monitörümde yine dokunmatik parlaklık ayarlama tuşları vardı. Eğer önce PC'yi kapatırsanız monitörü kapatmak için tuşa basılı tutmanız gerekiyor, eğer açıkken kapatmak isterseniz tuşla açılan menüden kapatılıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı