Gigabyte G24F-2 garanti için ServisPoint'e mi gönderilmeli?

Daha fazla  
Geçen sene yaz aylarında monitörü İtopya üzerinden satın aldım ve garantisi hala devam ediyor. Yetkili servis bu ürün için ServisPoint mi? İtopya'ya göndermek istemiyorum pek ürünü garanti için.

Görev çubuğunda çıkan bozuk çizgiler için gönderiyorum bu arada ürünü garantiye, meraklısına.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ölü piksel çıktığı için Sarıyer'den taaaaa Beylikdüzü'nde götürmüştüm aleti. Orada bakmışlardı. Daha önce de kasada bir sorun vardı, Sarıyer'den Kadıköy'e geçmiştim şaka gibi.

Servis noktaları yok galiba bunların.

Ölü piksel çıktığı için Sarıyer'den taaaaa Beylikdüzü'nde götürmüştüm aleti. Orada bakmışlardı. Daha önce de kasada bir sorun vardı, Sarıyer'den Kadıköy'e geçmiştim şaka gibi.

Servis noktaları yok galiba bunların.
Şu konuda da servispointe gönderin demişler, neye göre yazmışlar anlamadığımdan konu açtım ben de, çünkü servispointe dair bir şey yok. Ne kutuda ne de İtopya'da buna dair yazı yok.

Şu konuda da servispointe gönderin demişler, neye göre yazmışlar anlamadığımdan konu açtım ben de, çünkü servispointe dair bir şey yok. Ne kutuda ne de İtopya'da buna dair yazı yok.

Markanın adını Google a arat, çıkan SP lerden sana en yakınını ara, durumu anlat, destek veriyorlarsa bırakırsın. Başka yapacak birşey yok gibi.

O çizgiler benim 3 yıllık aoc marka monitörümde de çıkmıştı ve zamanla ekranın 3de1 ini kaplamıştı. Araştırdığım kadarı ile panel cacık olmuş diyorlardı. Yenisini almıştım.

Bu arada yetkili servis ServisPoint gerçekten ama direkt onlara gönderim yapamayacağımı söylediler, İtopya'ya tarafına göndermemi istediler garip bir şekilde. Biraz baştan savma gibi oldu ama İtopya'ya göndereceğim mecburen.

" Ürünü servise göndermek üzere bize gönder." Zaman kaybında nirvanaya oynuyorlar.
Müşteri hizmetlerinden önce servispoint'e mail üzerinden de yazmıştım. Şimdi seri numarasını soruyorlar ürünün, müşteri hizmetlerindeki hiçbir şeye güvenmiyorum. Çoğu bilgisiz oluyor.

Müşteri hizmetlerinden önce servispoint'e mail üzerinden de yazmıştım. Şimdi seri numarasını soruyorlar ürünün, müşteri hizmetlerindeki hiçbir şeye güvenmiyorum. Çoğu bilgisiz oluyor.
Garantisi varsa seri no ve ürün faturası istemeleri normal. Ama ben 6 sene önce aldığım kulaklık için yedek pad istedim, adamlar benden 6 sene önceki fatura ve seri no bilgisi istiyor. 6 seneye evrak mı kalır yahu. Ticari işletme olsa o kadar saklamıyor evraklarını. :D

Ben ürünü teslim aldığım zaman faturasız geldiğini hatırlıyorum, zaten ürünü de İtopyaya gönderdim, fatura olmadığından sipariş numarasını mail yoluyla ilettim. Umarım faturayla alakalı problem çıkarmazlar. İçerisinde bir de boş garanti kağıdı vardı, onu da koydum. Garanti kağıdının üzerinde "product name" tarih falan yazıyordu ama boşlardı, doldurmadım onları. Doldursa mıydım acaba?

Bir de iki tane köpüğün sadece birini koydum, sığdıramadım ikinciyi kutuya. Bir köpüğü de koyma sebebim tamamen monitör taşıma sırasında kırılmasın diye. İkinci köpüğü koymadık diye problem olmaz sanırım, :D monitör iadelerinde tek şart orjinal kutuydu.

1723202227762.png

Ben ürünü teslim aldığım zaman faturasız geldiğini hatırlıyorum, zaten ürünü de İtopyaya gönderdim, fatura olmadığından sipariş numarasını mail yoluyla ilettim. Umarım faturayla alakalı problem çıkarmazlar. İçerisinde bir de boş garanti kağıdı vardı, onu da koydum. Garanti kağıdının üzerinde "product name" tarih falan yazıyordu ama boşlardı, doldurmadım onları. Doldursa mıydım acaba?

Bir de iki tane köpüğün sadece birini koydum, sığdıramadım ikinciyi kutuya. Bir köpüğü de koyma sebebim tamamen monitör taşıma sırasında kırılmasın diye. İkinci köpüğü koymadık diye problem olmaz sanırım, :D monitör iadelerinde tek şart orjinal kutuydu.

Eki Görüntüle 2279044
Köpüğün sığmaması ilginç, o şekilde çıkmadı mı kutudan. ? :)

Fatura da çok sorun değil sonradan mail de atabilirsin. İtopya sana faturanı mail olarak atmıştır zaten.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı