Gigabyte G41-M combo alınır mı?

enumany

Centipat
Daha fazla  
Kullandığım PC, MSI; eski nesil. 4 GB Max RAM destekli bir anakartı (çipsetini unuttum). İkinci el test ederek bir G41 alsam 4+4 DDR3 RAM kullansam bir sorun olur mu?
Biraz forumlara baktım, combo anakartlar biraz sıkıntılıymış. Bir süre 2+2 DDR2 RAM'imi kullanmayı sonra onları söküp 4+4 DDR3 takmayı düşünüyorum.
Ne yapayım? :)

Gigabyte anakartların UEFI arayüzü çok dandik. Ben kullanıyorum oradan biliyorum. Menüler, Sanki, Pentium 4 sisteme Windows 10 yüklemişsin gibi kasa kasa çalışıyor ve grafik arayüz böyle kırmızı, acayip ve rezalet. O Anakartın UEFI desteği bildiğim kadarıyla yok ama UEFI olanların arayüzü berbat hatırlatayım dedim.

Gigabyte anakartların UEFI arayüzü çok dandik. Ben kullanıyorum oradan biliyorum. Menüler, sanki, Pentium 4 sisteme Windows 10 yüklemişsin gibi kasa kasa çalışıyor ve grafik arayüz böyle kırmızı, acayip ve rezalet. O anakartın UEFI desteği bildiğim kadarıyla yok ama UEFI olanların arayüzü berbat hatırlatayım dedim.

UEFI BIOS bence önemli değil devamlı BIOS üzerinden ayar yapılmıyor bilmeyen ayar yapmakta zorlanabilir ama eski BIOS'lar daha basit olduğu için ayar yapmak daha kolay.
Ama yapacak bir şeyim yok ki bütçe yok. Ayrıca ekran kartım HD 6570 en fazla 1030 satın alirim işlemci darboğaz yapmasın. Doğrudur çok ölü bir yatırım.

Ölü falan değil iyi kötü kullanacaksın işin görülecek.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı