Gigabyte GA-945gcm-s2l ekran kartı tercihi

Yer
Mersin
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci-Ufaktan da teknik destek :D
Elimde gigabyte ga-945gcm-s2l anakart var ve Intel Pentium D930 3.00GHZ 800FSB li bir işlemci var. Yeni bir ekran kartı alıcagım ndivia gt730. Bu sistemi 350 wattlık bir power suply çalıstırabilir mi.Yada bunların yerine dual core e7500 işlemcili ddr3 4 gb ramli 320 GB HDD gt9600 (1 gb 128 bit ddr5) sistemli bir pc buldum fiyatı 500 tl.Sizce pahalı mı ve sizce ilk sistemi mi tercih edim 2. sistemi mi?(Bütçem cok olmadıgından daha üst sistem toplayamam.)

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum bak bütçen olmayabilir. Ama eski sistemlere yatırım yapmak tamamen para ısrarından başka birşey değildir. İnternette gezinirken bir gta 5 videosu görürsün, ne güzel oyun yükleyim dersin ama sonuç hüsran olur. Sana tavsiyem dişini biraz daha sık. 1200-2000 tl bir bütçe ile sistem topla. Kafan rahat olur. Bilgisayarım şu oyunu açar mı sıkıntısı çekmezsin. Unutma bilgisayarsızda yaşanılabiliyor. Hatam olduysa affola.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı