Gigabyte GA-E7AUM-DSH2 anakart görüntü vermiyor

Ulas998

Decapat
Katılım
19 Eylül 2020
Mesajlar
21
Yer
Marmaris
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
Merhabalar. 6 senedir kullanmakta olduğum eski ama benim için canavar gibi olan Gigabyte GA-E7AUM-DSH2 anakartım maalesef arızalandı. 3 gün önce yeni bir DDR 2 RAM aldım. Anakartımda 4 RAM slotu var ve 3.slot kırmızı normalde arızalıydı. Ben de taktım deneyeyim dedim belki çalışır dedim. Yeni RAM'ı taktıktan sonra her zamanki gibi görüntü gelmedi. Sonra RAM'lari sağlam slotlara taktım ve bu işlerimi masanın üzerinde yapıyordum. Sağlam slotlara takınca çalıştı sonra masanın altına indirdim. Kabloları taktım düğmeye bastım ekrana görüntü gelmedi. 2 gün boyunca sağlam parçalarla test yaptım. Bir türlü anakart görüntü vermiyor. Bugün tekrar test ettim bu sefer işlemci fanı sağlam slotlara taktığımda fan biraz dönüp duruyor arızalı slota taktığımda fan sürekli dönüyor. Sabahtan beri uğraşıyorum geceleri gözüme uyku girmiyor güzelim anakartı bozdum diye. Yardımlarınız için teşekkür ederim.
Bu arada dürüst, işinin ehlisi uygun fiyatlı tamirci tanıyorsanız yazarsanız çok sevinirim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Yani onu yaptırmak istesen muhtemelen yüksek fiyatlar çekebilirler İstanbul'da yazıcıoğlunda vardır belki marka ile iletişime geç belki yardımcı olabilirler.
 
İnşallah hocam cidden bu anakartı yaptırmam lazım. Güzelim kartı çöpe atarsam üzülürüm baya canavar gibi karttı. Gigabyte nasıl ulaşabilirim ? Müşteri hizmetleri vs. varmı ?
 

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı