Başarılı Kurulum Gigabyte GA-H97-D3H - OS X Yosemite

Merhaba Technopat ailesi nihayet aylar sonra GA-H97-D3H anakartlı bilgisayarıma Yosemite'yi kurabildik. Bu Sistemin Kurulmasına yardımcı olan arrkadaşlara @ysr ,@xxxcom , @HasanHüseyin ve Benim ile birlikte gece geç vakte kadar uğraşan ve en sonunda başaran @parrhesia' ya Çok çok Teşekkür ederim. nasıl kurduğumuza gelince en Bios ayarları Default ayarında ve hd AHCI olacak clover bot ekranında Settings de boot args kısmının en sonuna DropSSDT= Yes Yazdık aynı menüde aşağılara doğru dropping ile başlayan bir menü var orayı açtım en alttaki all seçeneğinin karşısındaki + işaretini kaldırdım en üsttekine + koydum ve kurulum ekranı açıldı. bu arada esas yapılması gerekeni @parrhesia yaptı ne yaptı bilmiyorum Flash daki bot kısmına birşeyler ekledi çıkarttı onu detaylı olarak açıklamasını @parrhesia dan bekliyoruz bizleri bilgilendirirse seviniriz tekrar yapmamız gerekirse bizler de başarabiliriz.
Bu arada sadece eksik olan Ses kartını kuramadım seskartının kext i olmasına rağmen kurdum çalışmadı bu konuda da bilenlerden yardım bekliyorum
Selamlar

Tebrikler güle güle kullan'ın.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Windows ortamında Dsdt Editor veya başka bir programlada yapılabilir. DSDT.aml dosyası oluşturulup, EFI/Clover/ACPI/Patched klasörüne atıldı. EFI/Clover/kexts klasöründe FakeSMC.kext hariç diğer kextler silindi.
Ses için bunu kullanın. Sayfada video anlatımı mevcut.
Audio Clover ALC 269;283; 885;887;888;889;892;898;1150 - HackintoshOSX.com
HDMI ses sorunu için ise bunu kullanın. Anakartınız 9 serisi, uygun olan SSDT.aml dosyasını indirip EFI/Clover/ACPI/Patched klasörüne atın. Sistemi yeniden başlatın.
toleda/audio_CloverHDMI · GitHub

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı