Gigabyte GeForce GTX 1660 Super OC 6 GB alınır mı?

couL

Hectopat
Herkese iyi günler, başlıkta belirtmiş olduğum ekran kartı İtopya'da şu an 2000 TL. Sizce bu karta bu fiyat makul mudur günümüz piyasasında. Bir de diğer modellerle bu model arasında neden böyle bir fiyat farkı var onu anlayamadım. Her yerde Gigabyte'ın bu modeli diğer 1660 Super'lere kıyasla daha ucuz şu an. Başka kart önermek isterseniz bütçem maksimum 2000 TL bu arada. İlginize şimdiden teşekkürler.

Fikriniz için teşekkürler bir sorum daha olacaktı, kasamda şu an Ryzen 5 1500X takılı. Bu işlemciyle darboğaz sıkıntısı çok çeker miyim acaba? Daha önce de sordum başka konularda ama muallakta gibi konu pek kullanan yok sanırım bu ikiliyi şu anda.

Bence de alınır, soğutması kötü diyorlar fakat 1660S çok ısınan bir kart olmadığı gibi iyi soğutması olan kartlardan gözle görülür bir farkı da yok.

Bakalım siparişi verdik artık göreceğiz geldiğinde :) Kasanın 4 tane fanı var, buna bağlı olarak içinin de nispeten havadar olduğunu düşünüyorum, dediğim gibi tek korkum işlemci ile darboğaz olur mu o konuda şüphem var.

Son düzenleme:
Hocam çok fazla darboğaz yapacağını düşünmüyorum. Kullanabilirsiniz. Hayırlı olsun. Güzel oyunlar sizi bekliyor.

İyi dilekleriniz için teşekkürler :) Umalım da yapmasın darboğaz, çünkü yakın zamanda işlemciye ayırabilecek bir bütçe oluşturabileceğimi düşünmüyorum. Yabancı forumlara da göz gezdiriyorum da çok sıkıntı olmayacağı söyleniyor özetle.

İyi dilekleriniz için teşekkürler :) Umalım da yapmasın darboğaz, çünkü yakın zamanda işlemciye ayırabilecek bir bütçe oluşturabileceğimi düşünmüyorum. Yabancı forumlara da göz gezdiriyorum da çok sıkıntı olmayacağı söyleniyor özetle.
Şu an kullanıyor musunuz?
Isınma sorunu var mı?

İtopya'dan aynı ürünü yaklaşık 1 ay önce 1800 liraya aldım, kartın 1 fanı dönerken soğutma bloğuna sürtüyor ve fanlar çalışmaya başladığı zaman adeta traktör gibi ses yapıyor. Muhtelen bana iade edilmiş ürünü gönderdiler, size de öyle olması muhtemel, kartı iade edemiyorum ama uygun bir zamanda garantiye göndereceğim. İtopya'dan bir daha ürün almam, umarım bir sorun yaşamazsınız.

Şu an kullanıyor musunuz?
Isınma sorunu var mı?
Arkadaşa katılıyorum bende 2-3 haftadır kullanıyorum oyunlarda yüksek fps lerde 80 dereceyi görüyor ama ötesine geçmedi daha 80 dereceye kilitleniyor. 2000 küsür liralara satılıyordu o fiyatlardan bulursanız alabilirsiniz şu an için. Arkadaşın dediği traktör gibi ses bende de gelir gibi oldu geçen hafta 6 7 saat oyun oynayınca aralıksız, 1 hafta kullanmadım bilgisayarı şu an oyun oynadığımda karttan hiç ses gelmedi çözemedim. Alıştı galiba kasaya. :) Genel olarak ben memnunum 1050ti'dan sonra ciddi bir performans artışı sağladı benim açımdan.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı