Gigabyte GeForce GTX1650 Super Windforce OC alınır mı?

Gigabyte GeForce GTX1650 SUPER WINDFORCE OC linkte bulunan kart alınır mı? Bazı kişiler Windforce serisinin güçlü modellerde soğutma sorunu olduğunu söylemiş, GTX 1650 Super için böyle bir sorun var mıdır?
Gayet iyi bir kart ve alınır. Sadece fiyatı biraz fazla. Başka sitelerde 1600TL bandına satılıyor.

Alınır 1650 SUPER ısınan bir model değil zaten ama bu kadar para verilmez.
Galax ne kadar güvenilirdir? Soğutması ve bileşen kalitesi Gigabyte kadar iyi midir?
200TL üstüne 1660 Super ekran kartı var. Alınabilir tabii ki ama daha düşük bir fiyattan.
Bende 1660 Super düşünmekteydim fakat güç kaynağımda 1x8pin bulunmadığını öğrendiğimden beri 1650Super takabileceğim en iyi kart. Testlere baktığımda ise tam istediğim performansı veriyor, ne fazla, ne az.

Galax ne kadar güvenilirdir? Soğutması ve bileşen kalitesi Gigabyte kadar iyi midir?

Bende 1660 Super düşünmekteydim fakat güç kaynağımda 1x8pin bulunmadığını öğrendiğimden beri 1650SUPER takabileceğim en iyi kart. Testlere baktığımda ise tam istediğim performansı veriyor, ne fazla, ne az.

Galax modelinde arka plaka bile yok. N11'de 1550-1600 arasında Gigabyte modeli var alabilrsiniz zaten 100Watt harcayan kart ne kadar ısınabilir.

1 Ay falan önce Vatan'dan almıştım. Kart geldiği gibi FurMark'a soktum ve sıcaklık artması ile kart fanları son devirde döndürdü sonra hızını azalttı ama gürültülü bir şekilde çalışmaya devam etti. Sıcaklığı sabit tutabiliyor sonuçta az güç çeken bir kart ayrıca arka plaka plastik. Ben iade edip 100 TL fazlasına MSI version aldım.

1 Ay falan önce Vatan'dan almıştım. Kart geldiği gibi FurMark'a soktum ve sıcaklık artması ile kart fanları son devirde döndürdü sonra hızını azalttı ama gürültülü bir şekilde çalışmaya devam etti. Sıcaklığı sabit tutabiliyor sonuçta az güç çeken bir kart ayrıca arka plaka plastik. Ben iade edip 100 TL fazlasına MSI version aldım.
Arka plaka plastik fakat MSI versiyonunda plaka bile yoktu. Kaç derecede durdu kart? Ayrıca FurMark zaten sıcaklığı ve fanları sonuna kadar zorlayan bir test sonuçta, oyunda daha düşük değerler görülür diye düşünmekteyim.

Son düzenleme:
Arka plaka plastik fakat MSI versiyonunda plaka bile yoktu. Kaç derecede durdu kart? Ayrıca FurMark zaten sıcaklığı ve fanları sonuna kadar zorlayan bir test sonuçta, oyunda daha düşük değerler görülür diye düşünmekteyim.

Hiçbir şey olmaz. Ventus modeli icin 100TL değil 10TL bile fazla verilmez, Gaming olsa anlarım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı