Gigabyte RTX 2060 Super Windforce alınır mı?

sistem toplayacağım bütçem 5000-5500tl civarı fakat parça parça olmayacak çünkü küçük bir yerde yaşıyorum ve bildiğim parça birleştirecek kimse yok ondan dolayı itopya yada incehesaptan almayı düşünüyorum direk sistem önerirseniz sevinirim.
Size böyle bir sistem öneririm. Depolama ve performans bakımından yarı yolda bırakmayacaktır. Sinerji PC toplama sihirbazından topladım. PC kurulum seçeneğini seçerseniz monte edilmiş şekilde gelecektir tüm parçalar. Başka sitelerin de PC toplama sihirbazları var ancak önerim Sinerji'den alın güvenilir site.

Dosya Ekleri

• ss35.PNG
    ss35.PNG
    38,1 KB · Görüntüleme: 151
Son düzenleme:
Size böyle bir sistem öneririm. Depolama ve performans bakımından yarı yolda bırakmayacaktır. Sinerji PC toplama sihirbazından topladım. PC kurulum seçeneğini seçerseniz monte edilmiş şekilde gelecektir tüm parçalar. Başka sitelerin de PC toplama sihirbazları var ancak önerim Sinerji'den alın güvenilir site.
Teşekkür ederim innl3D ekran kartları iyi midir ?

sakın ama sakın alma! bizzat su 2 gun ıcerısınde yasadıgım problemler mevcut aşağıdaki paylaştığım linkte gigabyte'ın 2060 super ile ilgili.

2 tane sadece ben değişim gerceklestırdım itopya'dan ki sağolsunlar hiç birşey demeden hem ekran kartını değiştirdiler son seferde de iade verdiler ben de gittim asus strix aldım 2060 serisini, demem o ki alırsan gerisini sen düşün, ınternette de yıgınla problem mevcut dostum. en az 15 derecelık (abartısız!) sıcaklık avantajın var, üstüne asus en iyisi su an bu ekran kartında.

Teşekkür ederim cevabınız için fakat ben daha güçlü bir ekran kartı almak istediğimden 5500tl ye kadar çıkabilirim başka bir öneriniz varmı ?

Son düzenleme:
sakın ama sakın alma! bizzat su 2 gun ıcerısınde yasadıgım problemler mevcut aşağıdaki paylaştığım linkte gigabyte'ın 2060 super ile ilgili.

2 tane sadece ben değişim gerceklestırdım itopya'dan ki sağolsunlar hiç birşey demeden hem ekran kartını değiştirdiler son seferde de iade verdiler ben de gittim asus strix aldım 2060 serisini, demem o ki alırsan gerisini sen düşün, ınternette de yıgınla problem mevcut dostum. en az 15 derecelık (abartısız!) sıcaklık avantajın var, üstüne asus en iyisi su an bu ekran kartında.

Evet bende çok sorun gördüm bu modelde ondan onu almayacağım. Önerdiğiniz bir sistem varmı 5500tl civarında. Bu arada monitör vs. dahil değil fiyata
Moderatör arkadaşlar tam bilgim yok da ondan bilmiyorum konunun başlığını 5000-5500 TL hazır sistem tavsiyesi olarak değiştirebilir misiniz ?
Moderatör arkadaşlar tam bilgim yok da ondan bilmiyorum konunun başlığını 5000-5500 TL hazır sistem tavsiyesi olarak değiştirebilir misiniz ?
@Caner Uncu

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı