Fiyatı uygun buldum. Ondan almak istedim zaten.
Eğer alırsan her hangi bir sorunla karşılaşmazsın. Ayrıca OC ederkende üstünde 3 adet 12mm'lik fanın bulunmasından kaynaklı daha az ses yapıyor. Tabi içindeki bir de sıvı soğutma bakır boruları da var. Yani Hybrid soğutmaya sahip.
//Edit: Ayrıca Teknobiyotik üzerinden tekrar baktım. Gigabyte GTX 780 OC 3GB 3x Windforce 1.862 TL , Zotac GTX 780 3GB AMP! 1.954 TL , Asus GTX 680 2GB DCU2 1.568 TL.
Arada gerçekten büyük bir fiyat farkı var ve soğutma sistemi de gayet iyi.
Msi, Asus, Gigabyte, Evga.1650 liraya buldum. Lightning pahalı olursa alacağım artık.
- - - Güncellendi - - -
Arkadaşlar bugün EVGA GTX 780 Superclocked ASX modeline de rast geldim. Satıcı uygun bir fiyattan veriyor. Şimdi iyice kafam karıştı. Bir kaç testlere,benchmarklara baktım. Lightning en önde göürünüyor. Ondan sonra EVGA ile Gigabyte ise neredeyse aynı gibi. Siz ne düşünürsünüz bu konuda ?
Msi, Asus, Gigabyte, Evga.
Evet benim tercih sıralamam.Sıralama mı bu ?
Evet benim tercih sıralamam.
1650 liraya buldum.
Hocam n'aptınız? Çok yanlış yoldasınız.
Öncelikle GTX 780 ASUS sürümünü 1.460 TL'den Vatan Bilgisayar'dan bulabilirsiniz.
Gel gelelim kesinlikle ve kesinlikle R9 290'ın özel tasarımlı modelini beklemenizi tavsiye ederim, fiyatı 1100-1200 TL civarı olacak olup performansı GTX Titan'dan daha iyidir.
Hocam n'aptınız? Çok yanlış yoldasınız.
Öncelikle GTX 780 ASUS sürümünü 1.460 TL'den Vatan Bilgisayar'dan bulabilirsiniz.
Gel gelelim kesinlikle ve kesinlikle R9 290'ın özel tasarımlı modelini beklemenizi tavsiye ederim, fiyatı 1100-1200 TL civarı olacak olup performansı GTX Titan'dan daha iyidir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.