Gigabyte gtx780ti OC Nova'ya geldi ve nasıl ?

pc03

Hectopat
Yer
Antalya/Lara
Daha fazla  
Meslek
Mimar
Asus'un gtx780ti'si çıktı ama özel soğutmalı değil,ancak Gigabyte çıkarmış bu nasıldır ?
Ve Vatan Computer düşününce kazık çünkü indirimsiz fiyatı (Nova Bilgisayar'da) özel soğutmalı
fiyatına Vatan'da özel soğutmasız Asus gtx780ti satılmakta. Bu Gigabyte'ın ekran kartı nasıldır ?
Asus, daha iyi mü yapar acaba ?

GIGABYTE GTX 780 Ti WindForce OC, 3GB, GDDR5, 384 , Fiyat: 1.967 TL

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum daha güçlüden kastın nedir?

Kartın daha çok FPS vermesi tamamen ne kadar O.C yapıldığına bağlıdır. Bu noktada asıl husus, kartın çalışma sıcaklığı, gürültü düzeyi, kullanılan bileşen kalitesi, garanti süresi ve fiyatıdır. Açıkçası ben GIGABYTE'ın GTX 770 modelini kullanıyorum ne performansta ne çalışmada ne de sıcaklık konusunda bir sıkıntısını görmedim. Bence diğer firmalarında özel tasarımlarını görüp fiyata göre seçim yapmak daha mantıklı olacaktır. Bana göre ASUS, MSI, GIGABYTE aynı düzeylerde firmalardır. Ürettikleri ürünlerin de birbirine karşı artı ve eksileri vardır. Açıkçası ben ekran kartımı alırken bu 3 firma arasında en ucuz olanı tercih ettim. Çünkü zilyon tane inceleme okudum, izledim. Bu kartların arasında oynayan 2-3 derce farkı, 2-3 db gürültü farkını önemsemedim. Benim için önemli olan kriter fiyat/performans, markalara köle olmak cebinizden fazla paradan başka birşey çıkartmaz. O yüzden bence, diğer özel tasarımları bekleyip, artılarını eksilerini görün. Ona göre seçim yaparsınız. Şahsi fikrim ise piyasadaki en sağlam tasarım MSI'ın Lightning serisidir.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı