elasticheart
Megapat
Daha fazla
- Anakart
- Gigabyte H61M DS2 3.0
- İşlemci
- i5 3330
Geçen günlerde işlemcimin stok fanının bilgisayarı açarken ya hiç dönmediğini, ya da rastgele kendi kafasına döndüğünü fark ettim malum sıcaklık 100 derecelere kadar vurunca. Bilgisayarcı daha önce bir baktığı için anakartımdaki bir RAM slotumun bozulduğunu söylemişti. Bugün tekrar götürdüm, gayet anormal bir durum olduğunu düşündüğüm için. BIOS ayarlarından işlemci fanının manuel mi yoksa Auto modda mı diye kontrol etti. En son olarak yukarıda belirttiğim gibi anakartın öldüğü ve bunların bir sinyal olduğunu söyledi. Kendisi pek bir şey yapamadı. Götürene kadar kullan dedi. Bilgisayar parçalarından anlamadığım için, sizce bunun doğruluk payı var mıdır?
Anakart öldüğü için mi RAM slotu arıza yaptı ya da stok fan şu an kendi kafasına göre çalışmaya başladı. 2 gün önce fanın çalıştığını görüp 6-7 saat kadar Resident Evil 4 oynadım ve sıkıntı çıkarmadı. PC bayağı eski bu arada yaklaşık 10 senelik. Anakart modelini aşağıya bırakacağım.
İyi Sosyaller!
Gigabyte H61M DS2 3.0
Anakart öldüğü için mi RAM slotu arıza yaptı ya da stok fan şu an kendi kafasına göre çalışmaya başladı. 2 gün önce fanın çalıştığını görüp 6-7 saat kadar Resident Evil 4 oynadım ve sıkıntı çıkarmadı. PC bayağı eski bu arada yaklaşık 10 senelik. Anakart modelini aşağıya bırakacağım.
İyi Sosyaller!
Gigabyte H61M DS2 3.0
Son düzenleyen: Moderatör: