Satılık GIGABYTE IF-133 550W MidT ATX Siyah Kasa

Pek müsait zamanım olmuyor ve büyük kasayı tek başıma götüremem metrobüs durağı yakın değil bize, küçük parça olsa neyse de. Genelde satışlar kişinin evinden oluyor o yüzden bu şekilde satışa devam.

Ben şimdiye kadar, 50'ye yakın parça satmışımdır, donanımhaber ve sahibinden dahil. Kimseye evime gel teslim al demedim. En fazla bana yakın metrobüs durağına gelin demişimdir.
Zaten sevmem öyle şeyleri, bir parça satıyorum. Adam evimi neden bilecek, ondan sonra pişman olup zile basacak kardeş kasayı geri al diyecek gerek yok öyle işlere :)
Geri geldi kasa'yı kolumun altına alıp evimden çıkıp 1.5 kilometre metrobüs durağına kadar yürüdüm.
Neyse kasa ile birbirinize bakışıp durursunuz benim için sorun yok :)

Magnum44 bir senelik daha garantisi var bir iki sene kadar olması lazım. İki sene bilmiyorum da bir sene kesin var.

Torment kasa ile satıyorum usta 180 TL'den. Ya da parça takası da olur RAM, harddisk gibi . :D

Magnum44 bir senelik daha garantisi var bir iki sene kadar olması lazım. İki sene bilmiyorum da bir sene kesin var.

Torment kasa ile satıyorum usta 180 TL'den. Ya da parça takası da olur RAM, harddisk gibi . :D

Garanti belgesi, fatura bunlar mevcut ve vereceksiniz değil mi hocam? Kayıp falan değil yani?

Evet her şeyini vereceğim resimde göründüğü gibi her şeyi üzerinde kutu, fatura falan.

Magnum44 alıcı mısınız ?

Torment güç kaynağının tek haline ne kadar verirsiniz ?

Güç kaynağının üzerindeki yazıları çekermisin, telefonun flaşını aç öyle çek gözükmez yoksa :)
Gerçek değeri kaç watt diye hesaplıyacagımda, ona göre fiyat vericem :)
Output Current, DC Output, AC Input gibi değerler.

Öyle bir imkanım yok maalesef kutuyu bantladım her şeyi yerleştirdim hazır satış için bekliyor resimlerde göründüğü gibi. 12 V kanalından 456 Wat yazıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı