Satılık GIGABYTE IF-133 550W MidT ATX Siyah Kasa

Daha satmadan, neden bantlıyorsun, benim gibi bir meraklı kullanıcı birşey sorucak belki, yani satmamak için elinden geleni yapıyorsun nerdeyse :D

Alıcıyım hocam. 3-4 gün içinde en geç kasa almam lazım. Ama model konusunda kararsızlıklarım var. Biraz düşüneyim ben.Satamazsanız size döneyim.

Magnum44 Usta yarın boş günüm tabi isterseniz. Model konusunda sorularınız var ise sorabilirsiniz.

Torment usta verdiği değerler belli. Sağlamlığı belli. :D Ben GTX750 Ti ile kullandım. GTX760 için sordum bu forumda çok rahat kullanılır dediler. :D Sağlam'dır yani.

.

.

Magnum44 siz alacak mıydınız usta ?

.

.

.

.

.

Şaka herhalde. :D İşiniz gücünüz yok mu hocam ? :D Ya da 130 TL mi demek istediniz ? :D :D

Ben teklif yaptım, işten geleli 1 saat 10 dakika oldu, 8 de metrobüsten inip eve geliyorum. Senin ilanına yazıyım dedim :)
Bende gigabyte'ın kasasını kullanıyorum, üzerinde yazan değerleri kesinlikler vermiyor.
350 watt model gigabyte kasayı kullanıyorum, i3 4160 ve gtx 750 ti olan yani güç tüketimi oldukça düşük olan parçaları verimli çalıştıramıyor.
Detaylı oyunlarda, psu cızırtı sesi çıkartıp ısınıyor.
Benim güç kaynağı maximum 200 watt veriyordur. Verimlilik denen birşey var, hiçbir güç kaynağı üzerinde yazan değeri vermez. :)
Senin güç kaynağıda 330 watt verse bana yeter :)

Çoğu üretici 400 watt diye satar, ama verimlilik oranını yazar resimde gördüğün gibi.
400 watt yazıyor ama, 336 watt gücü veriyor, 400 wattlık parça takamazmısın takarsın ama, haddinden fazla ısınır.

Dosya Ekleri

• hpe-400-a12s_icresim2.jpg
    hpe-400-a12s_icresim2.jpg
    47,6 KB · Görüntüleme: 327
Usta ben o kasayı şu sistem ile kullandım ;

i5 4690, GTX750 Ti, 8 GB RAM, 1 TB harddisk, 250 GB SSD, işlemci soğutucu vesaire vesaire PSU gayet sağlam yani. 12 V kanalından 456 Wat yazıyor. En düşük 400 veriyordur. Neyse PSU tek satma taraftarı değilim ama satarsam 100 TL gibi bir fiyatı olur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı