Gigabyte RTX 2060 alınır mı?

Centuriof

Megapat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Merhabalar. Gigabyte RTX 2060 modeli 2900-3000 TL civarında. Almayı düşünüyorum lakin forumlarda kartın kronik bir ısınma sorunu ve sıkıntılı fanları var deniyor. Bu doğru mu? Kullanıp pişman olan var mı?

Merhabalar. Gigabyte RTX 2060 modeli 2900-3000 TL civarında. Almayı düşünüyorum lakin forumlarda kartın kronik bir ısınma sorunu ve sıkıntılı fanları var deniyor. Bu doğru mu? Kullanıp pişman olan var mı?

AMD kanadında daha ucuza 5600 XT öneririm. Soruna gelirsek evet ufak bir ısınma var ama böyle aşırı 80 90C ısınma değil 70C falan.

AMD kanadında daha ucuza 5600 XT öneririm. Soruna gelirsek evet ufak bir ısınma var ama böyle aşırı 80 90C ısınma değil 70C falan.
Ekran kartı konusunda bir daha asla AMD kullanmam. Şuan serviste RX 590 var. İade talebim onaylandığı gibi yeni bir kart alacağım.

Ben de bu kartı almayı düşünüyorum ne karar verdiniz? İletilerinize baktım bir de 3000'i beklemeli mi diye bir konunuzu gördüm. Şu an kararınız nedir fikir almak iyi olacak benim için.

Ben de bu kartı almayı düşünüyorum ne karar verdiniz? İletilerinize baktım bir de 3000'i beklemeli mi diye bir konunuzu gördüm. Şu an kararınız nedir fikir almak iyi olacak benim için.
Acele etmeyip 3000 serisini bekleme kararı aldım. Yeni seri çıkınca duruma göre hareket edeceğim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı