Gigabyte RTX 2060 mı yoksa MSI mı?

Rtx 2060 Ventus kullandım. Bf5te ultra ayarlarda 74 dereceleri görüyordu. MSI AFTERBURNER'IN otomatik fan kontrolünü aktif ettim.
MSI AFTERBURNER ayarlarından başlangıçta açılmasını ve simge durumunda açılmasını işaretledim. Sağ alt köşedeki uygulama simgelerinde göründü böylece.
Bu ayarlamayla Bf5'te ultra ayarlarda 69 dereceyi gördü en fazla, yaz mevsimiydi üstelik.
Şu anda Zotac RTX 2070 mini kullanıyorum. Bf5te ultra ayarlarda 65-68 derecelerde.
Özetle 3 fanlı ve özel soğutmalı diye o kadar para verilmez bence. 2 fan yeter karta.
RTX 2070 mini'yi N11'de Türkiye resmi distribütör garantili ve Türkiye resmi distribütörden sana kargolanarak yolluyorlardı. 3170 TL idi fiyatı. 6 ay taksitle 3400 TL'ye geldi.

Gaming X: Çift bilyeli rulman fanlar, birkaç yazılım Msi control center, arka plaka.
Gaming Z: daha yüksek saat hızları ve RGB üst logosu ve arka plaka.

Tamamen kişinin göz zevkinide unutmamak lazım çağımız rgb çağı ekran kartı dik tutucusu olur mesela rgb siz bir ekran kartı olursa göze hitap etmez diye düşünülebilir
gigabeyte model kartta 2 tane dp 1 tane hdmi var
msi da 3 tane dp 1 tane hdmi var buda bir artı sayılır

Gaming X: Çift bilyeli rulman fanlar, birkaç yazılım Msi control center, arka plaka.

ya bilmeden paylaşma işte kardeşim al sana ekran kartının kodu
GV-N166SGAMINGOC6G
bunu yazarsın bakarsın netten 1660 ti çıkar

Bu iki model hakkında çok bilgim yok ama arada azımsanmayacak kadar fiyat farkı var. Bence 2-3 FPS ve bir kaç uyduruk Led ışık yüzünden bu fiyat farkı olmamalı. İyice araştırın en az ısınan ve en az sorun çıkaran 2060 Marka/Modeli hangisi ise onu satın alın bütçenize göre.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı