killing_joke
Hectopat
Önümüzdeki cuma, yeni bir kasa almak istiyorum. Aslında İtopya sitesinde satılan Teknoking isimli, Gigabyte RTX2060 6 GB'li sistemi almaya karar vermiştim ancak bu modelde, ısınma sorunu olduğunu birkaç yerde okudum. Biraz daha araştırma yaptım ve 1 model daha gözüme çarptı, bilen birinden yardım almak istedim.
5000 TL'lik kasa, benim için tek soru işareti, sorun çıkarmaya elverişli bir kasa mı değil mi?
www.itopya.com
Bu ise 2. tercihim sadece Sapphire RX590 ekran kartını, ASUS STRIX RX590 ile değiştirdim(bu model 3 fanlı diye) fiyatı 4200'e çıktı
www.itopya.com
Sizce hangisi daha uygun? İlk kasa ile daha yüksek FPS alacağı mı, az çok biliyorum ancak her iki kasada akıcı bir oyun deneyimi sunacaktır takılma, kasma yaşatmayacaktır, bu yüzden öncelikle önemsediğim konu, hangi modelin daha kullanışlı olacağı ve daha az sorun çıkarmaya meyilli olduğu.
Şimdiden teşekkürler
5000 TL'lik kasa, benim için tek soru işareti, sorun çıkarmaya elverişli bir kasa mı değil mi?
TEKNOKING/GIGABYTE RTX 2060 WINDFORCE OC 6GB/AMD Ryzen 5 3500/16GB DDR4/480GB SSD/Geforce RTX RayTracing PC | ITOPYA
TEKNOKING/GIGABYTE RTX 2060 WINDFORCE OC 6GB/AMD Ryzen 5 3500/16GB DDR4/480GB SSD/Geforce RTX RayTracing PC En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile TEKNOKING ITOPYA'da.
Bu ise 2. tercihim sadece Sapphire RX590 ekran kartını, ASUS STRIX RX590 ile değiştirdim(bu model 3 fanlı diye) fiyatı 4200'e çıktı
DADG2/AMD Ryzen 5 3500X/MSI Radeon RX 580 ARMOR 8G OC/8GB DDR4/480GB SSD/Gaming Bilgisayar | ITOPYA
DADG2/AMD Ryzen 5 3500X/MSI Radeon RX 580 ARMOR 8G OC/8GB DDR4/480GB SSD/Gaming Bilgisayar En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile DADG2 ITOPYA'da.
Sizce hangisi daha uygun? İlk kasa ile daha yüksek FPS alacağı mı, az çok biliyorum ancak her iki kasada akıcı bir oyun deneyimi sunacaktır takılma, kasma yaşatmayacaktır, bu yüzden öncelikle önemsediğim konu, hangi modelin daha kullanışlı olacağı ve daha az sorun çıkarmaya meyilli olduğu.
Şimdiden teşekkürler