Gigabyte RTX 3050 Eagle OC 6298 TL

RTX 3050 5000'e düşerse RX 6500XT de 3000 TL olur herhalde.

Biraz zor😀 Ama RTX 3050 asla bu fiyatları hak etmiyor. Verdiği performans belli. 500 TL daha verip neredeyse 2 katı daha fazla performans veren bir kart alabiliyorsun. Ayrıca RTX 3050 ile RTX açamazsın. Oyunlar oynanamaz dereceye gelir.

Biraz zor😀 ama RTX 3050 asla bu fiyatları hak etmiyor. Verdiği performans belli. 500 TL daha verip neredeyse 2 katı daha fazla performans veren bir kart alabiliyorsun. Ayrıca RTX 3050 ile RTX açamazsın. Oyunlar oynanamaz dereceye gelir.

Hocam ne yaptınız RX 6600 RTX 3050'nin 2 katı performansını veremez anca 6700XT verir RTX 3050 fiyatına göre kötüde RTX 2060 modelinin dibinde bitiyor RX 6600 %30 daha güçlü RTX 3050'den.

Ama sadece söylenti😀 Kendi gözlerimle gördüm ve bir kaç konuda kullanıcılar görüntünün epeyi bozulduğunu söylediler.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

DLSS ile uzaktaki ögeler çok daha net.

Hocam ne yaptınız RX 6600 RTX 3050'nin 2 katı performansını veremez anca 6700XT verir RTX 3050 fiyatına göre kötüde RTX 2060 modelinin dibinde bitiyor RX 6600 %30 daha güçlü RTX 3050'den.

Neredeyse dedim. Bak sende diyorsun %30. Neredeyse yarısı😀
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kart eline geldiğinde DLSS aç bir bakalım ne olacak🙂

Neredeyse dedim. Bak sende diyorsun %30. Neredeyse yarısı😀

Kart eline geldiğinde DLSS aç bir bakalım ne olacak🙂
Hocam daha bugün Dying Light 2 oynadım 3050 ile görüntüde fazla bozulma yok bence varsa da göze batmıyor.

Ne? Dalga mı geçiyorsun? Gerçekten AMD fanboyluğundan dolayı benchmark testlerine göz mü yumuyorsun? Sence 3050 evime geldiğinde bundan daha farklı mı görüntü verecek?

Bu forumda beni tanıyan tanır. Ben tarafsız yaklaşırım. Gözümle gördüğümü ve kullanıcıların dediklerini savunuyorum. Bu biraz dokundu ama galiba sana🙂
Hocam daha bugün Dying Light 2 oynadım 3050 ile görüntüde fazla bozulma yok bence varsa da göze batmıyor.

Ama sonuçta bozulma var değil mi? Diğer arkadaş görüntünün güzelleştiğini söylüyor😀

Hocam birçok video ve makaleye göz attım. DLSS'nin yapay zeka ile pixel doldurmasından dolayı kalite modu, native moduna göre uzaktaki ögeleri çok daha detaylı bir şekilde renderlıyordu.

Neredeyse dedim. Bak sende diyorsun %30. neredeyse yarısı😀

2 katı demek %100 performans artışı RTX 3050'nin 60 FPS aldığı yerde 120 FPS vermesi lazım onu da RX 6600 veremez zaten anca 75-80 arası bir değer alır örnek olarak. Yine de fiyat performans olarak kötü tabii ki 800 TL üstüne RX 6600 varken.

2 katı demek %100 performans artışı RTX 3050'nin 60 FPS aldığı yerde 120 FPS vermesi lazım onu da RX 6600 veremez zaten anca 75-80 arası bir değer alır örnek olarak. Yine de fiyat performans olarak kötü tabii ki 800 TL üstüne RX 6600 varken.

2 katı derken yanlış oldu şimdi fark ettim😀

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı