Gigabyte RTX 3080 ile ASUS markasının ekran kartı ile farkı nedir?

Be
Doğrudur hocam ama genel fiyat farkı var. Sizin altınıza örnekli bir fiyat farkı durumunu attım bbakabilir misiniz

Olabilir hocam. Dediğim gibi bilgisizim ama bu fiyat farkı sürekli var. Örnek: olarak bir şey yazdım Evga ile Asusun aynı karttaki fiyat farklarını
Bence ucuzunu almak mantıklı. Eğer markası Axle vs değilse çoğu firma iyi kart üretiyor zaten. Maddiyat derdi yoksa Asus, MSI; maddiyat derdi varsa Palit, Zotac vs bence.

@kediyebagıranadamm sadece sogutma farklari var. Almayi dusunuyorsaniz bilgilendirmis olayim sifir olarak RTX 30 serisi alinmaz artik, RTX 40 serisine yonelmelisiniz.

Son düzenleme:
Hocam ben günlerdir RTX 30 serisinden bakıyordum. Yani bu yorumunuz çok keskin benim için. Peki neden 30 serisinden almamalıyım?
Cunku artik eskimeye ve fiyat performans oranlarini kaybetmeye basladilar. RTX 40 serisinin Frame Gen. teknolojisi gibi bir avantaji da var.

Mesela bir örnek daha.
13 k 3070.
ASUS'un 25k 3070.
Mesela bu ikisi arasında fiyatı kadar performans farkı olur mu? @raidExodus @Thomas Tommy Angelo @Görkem Arayışı @longwayy

Hayır olmaz.
Ama Game booster markası güzel değil. Soğutması kötü.
ASUS'un soğutması ise gayet güzel ve yeterli.
Performans farkı olmaz ama siz gene Rampage Everest gamebooster gibi marakalardan uzak durun.

Hayır olmaz.
Ama Game booster markası güzel değil. Soğutması kötü.
ASUS'un soğutması ise gayet güzel ve yeterli.
Performans farkı olmaz ama siz gene Rampage Everest gamebooster gibi marakalardan uzak durun.
Başka uzak durun dediğiniz markalar var mı? Not aldım çünkü şu dediklerinizi

Cunku artik eskimeye ve fiyat performans oranlarini kaybetmeye basladilar. RTX 40 serisinin Frame Gen. teknolojisi gibi bir avantaji da var.
Tamam hocam dikkate alacağım çok teşekkür ederim

Başka uzak durun dediğiniz markalar var mı? Not aldım çünkü şu dediklerinizi.

Tamam hocam dikkate alacağım çok teşekkür ederim.

Bu konuda tam listeyi bulabilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı