850 watt hocam. Normalde kontrolünü topladığım zaman yapmıştım. Sorun yoktu. Şuan oluyor böyle bir durum. Yarın teknik servise götürecem. Fakat donanımsal bir arıza var mı diye tedirginlik var birazBen anlamıyorum valla bu kart neden bu kadar az clockda çalıştırıyor kartı.. Bu arada PSU'nuz kaç watt?
Götürün bakalım sorunu neymiş bende takipteyim.850 watt hocam. Normalde kontrolünü topladığım zaman yapmıştım. Sorun yoktu. Şuan oluyor böyle bir durum. Yarın teknik servise götürecem. Fakat donanımsal bir arıza var mı diye tedirginlik var biraz
Götürün bakalım sorunu neymiş bende takipteyim.
Ayarları yükseltin birde öyle deneyin.Hocam dün gece başka GPU test programlarını uyguladım da sanki normal gibi geldi. Sorun FurMark'ta olabilir mi? PUBG oyun içi görsel atıyorum. Oradan da bir değerleri kontrol eder misiniz? YouTube PUBG testlerine baktım. bazı farklar var onun sebebini anlayamadım. Mesela YouTube'deki testte 340 watt güç çekiyor. Benimki fotoda gördüğünüz üzere 220 watt çekiyor. YouTube'deki testte 1800 MHz yazıyor clock hızı, benimkinde gördüğünüz üzere 1200 MHz. Çok garip , değerler normal mi sizce? Yoksa yine de götürimi servise? oyun içi çözünürlük 2k ve ayarlar en düşükte bu arada.
Watt değeri değişmiyor hocam sanırım bu ilk aldığımda da hep böyle az güç çekiyordu. Bu bir sorun mu sizce ?Ayarları yükseltin birde öyle deneyin.
Oyun videolarında vs senin oyununda fps farkı var mı ayrıca sorun mu değil mi tam olarak bilemiyorum çünkü bu kartın güç kapasitörleri öyle güçsüz bişey değil. FPS farkı yoksa birşey olmaz hatta daha iyi denebilir bile.Watt değeri değişmiyor hocam sanırım bu ilk aldığımda da hep böyle az güç çekiyordu. Bu bir sorun mu sizce ?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.