Gigabyte RTX4070 Ti Windforce OC alınır mı?

Ne kadar fark eder, iade etmeli miyim? 34.300 e aldım. Galax daha ucuzdu halbuki. Gigabyte galax'tan iyidir diye düşündüm.
İnternete yazın ısı değerleriyle alakalı marka marka ayrılmış testler var. Şu anda bulamadım işyerindeyim. Galax ve Palit (Jetstream) aynı firmanın markaları MSİ, Asus almaya gücünüz yetmezse bu iki markayı alabilirsiniz. Bence 1 kez alınıyor açmadıysanız iade edip bu saydığım markaları alın derim.

Tabiki MSİ da da Ventus dan uzak durun.

İnternete yazın sıcaklık değerleriyle alakalı marka marka ayrılmış testler var. Şu anda bulamadım iş yerindeyim. Galax ve Palit (Jetstream) aynı firmanın markaları MSI, ASUS almaya gücünüz yetmezse bu iki markayı alabilirsiniz. Bence 1 kez alınıyor açmadıysanız iade edip bu saydığım markaları alın derim.

Tabii ki MSI da da Ventus'dan uzak durun.

Ventus'tan uzak durun! :) Neden hocam bu slogan? F/P olayını geçtim, yurt dışında da 2X i bile mutlu mesut bir sürü insan var.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam para sizin bize önermesi düşer, bende fiyat uygun diye ilk zamanlar ventus 3070ti almıştım. Re 2 -4 te ekran kartı sıcaklığı 72-73 derecelerde geziyordu(Sıfır kart) ve ısı kaynaklı ara ara droplar yaşıyordum. MSİ ın marka aklitesine lafımız yok fakat giriş seviyesi ventus almak yerine saydığım markaları almanız daha mantıklı olur. Hem fan sesi, hem performans olarak. Bir de tr piyasasında kartı 2. el olarak satarken dip fiyattan vermek zorunda kalıyorsunuz ventus serisi kartların alıcısı o kadar az çünkü.

Hocam para sizin bize önermesi düşer, bende fiyat uygun diye ilk zamanlar ventus 3070ti almıştım. Re 2 -4 te ekran kartı sıcaklığı 72-73 derecelerde geziyordu(Sıfır kart) ve ısı kaynaklı ara ara droplar yaşıyordum. MSİ ın marka aklitesine lafımız yok fakat giriş seviyesi ventus almak yerine saydığım markaları almanız daha mantıklı olur. Hem fan sesi, hem performans olarak. Bir de tr piyasasında kartı 2. el olarak satarken dip fiyattan vermek zorunda kalıyorsunuz ventus serisi kartların alıcısı o kadar az çünkü.
Daha uyguna galax aldım hocam. N11 sepette 1500 tl daha düştü. Kart çok serin çalışıyor. Birkaç kes belli oyunlarda masaüstüne atma oldu ama marka ile ilgili değildir diye dusunuyorum. Diğer yandan 5*** serisi arifesinde 4**** serisi kart almak ne derece mantıklı oldu o da ayrı bir muamma.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı