Konu sahibi o kartı alıp, siyah ekran(sadece siyah ekran değil. Bir çok hata olabilir.) sorunu nasıl çözülür diye konu açtığında anlarsınız.
3 Farklı AMD kart kullandım evet sorunlularda var ancak o fiyata risk almaya değer.
Konu sahibi o kartı alıp, siyah ekran(sadece siyah ekran değil. Bir çok hata olabilir.) sorunu nasıl çözülür diye konu açtığında anlarsınız.
RX 560 sorunsuz bir kart hocam şüphelenmenize gerek yok.Hocam şüphelendirmeyin beni.
Hocam şüphelendirmeyin beni.
Fatboy tam bir kronik hastası kart, Nitro ve Armor serilerinin de ateşi çok yüksek. Onun dışında sorunlu model var mı bilmiyorum RX 5XX serisinde.Haklısınız, 5xxx serisinde çıkan sorunları tüm AMD'ye yansıtıyor bazıları. 500 serisinde bildiğim sadece 590 Fatboy ve Nitro sorunlu.
Bütçeniz var ise 500W bir PSU alabilirsiniz. Ancak kaliteli bir markanın PSU'sunu alın derim. İleriye dönük olur.Neyse teşekkür ederim hepinizeKartı pazar günü test edip alacam nasipse bi sorum daha var kaç waat psu önerirsiniz sistem bu şekilde
Msi A320m pro-e
Ryzen 3 1200
8 GB ddr4 3000 MHZ RAM
Elimde 300w psu var
Neyse teşekkür ederim hepinizekartı pazar günü test edip alacağım nasipse bir sorum daha var kaç waat PSU önerirsiniz sistem bu şekilde.
MSI A320M Pro-E.
Ryzen 3 1200.
8 GB DDR4 3000 MHz RAM.
Elimde 300W PSU var.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.