Düz Gigabyte mı yoksa Gigabyte Aorus mu? Aorus'un sıkıntı yapacağını sanmıyorum. 5700 XT alınacaksa aynı firma içinde bile 3 4 alt modeli var. Pahalısını alırsan alınır.
MSI için:
Mech alınmaz.
Mech OC hiç alınmaz.
Gaming Z alınmaz.
Gaming X Trio alınabilir.
5700 XT alacak kişi bunları detaylı araştırmalıdır.
stub We’ve already reviewed the reference RX 5700 XT, the Sapphire Pulse model that we received as a frontrunner for board partners, and the MSI Evoke OC, which was overall poor value when compared to cheaper solutions on the market. Now, we’re looking at the Gigabyte Gaming OC card, the first...
stub We’ve already reviewed the reference RX 5700 XT, the Sapphire Pulse model that we received as a frontrunner for board partners, and the MSI Evoke OC, which was overall poor value when compared to cheaper solutions on the market. Now, we’re looking at the Gigabyte Gaming OC card, the first...
Sıfır sorunla kullanan çok arkadaşım var en fazla FreeSync ya da gelişmiş senkranizasyon kapatmak gerekebiliyor bazen onun dışında öyle sistem arızası olmadan ciddi problem çıkartmamalı.
Sıfır sorunla kullanan çok arkadaşım var en fazla FreeSync ya da gelişmiş senkranizasyon kapatmak gerekebiliyor bazen onun dışında öyle sistem arızası olmadan ciddi problem çıkartmamalı.
Açıkçası bütçe arttırıp RTX 2060 Super alın derim, RX 5700 XT'ye yakın bir performans isterseniz. Bütçe arttıramazsanız da RTX 2060 bakabilirsiniz, tabii performanstan biraz ödün vermiş olacaksınız.
Hocam 9 senedir Gigabyte GT630 ekran kartı kullanıyorum donanım olarak daha tık demedi ama yetmediği için sistem topladım olursa inşallah Gigabyte RX5700 serisini düşünüyorum.