Gigabyte RX 5700 XT alınır mı?

Düz Gigabyte mı yoksa Gigabyte Aorus mu? Aorus'un sıkıntı yapacağını sanmıyorum. 5700 XT alınacaksa aynı firma içinde bile 3 4 alt modeli var. Pahalısını alırsan alınır.

MSI için:
Mech alınmaz.
Mech OC hiç alınmaz.
Gaming Z alınmaz.
Gaming X Trio alınabilir.

5700 XT alacak kişi bunları detaylı araştırmalıdır.

Rx5700 gigabyte - Hepsiburada bunu düşünüyorum hocam inceleyip bilgi verirseniz sevinirim.

Rx5700 gigabyte - Hepsiburada bunu düşünüyorum hocam inceleyip bilgi verirseniz sevinirim.

Ortam ısısı ve fan devrine göre sıcaklıklar farklılık gösterebilir ama diğer 5700XT'ler ile kıyasla fena kart değil.

Hocam neredeyse aynı fiyata RTX 2060 Super var ben olsam bunu alırım;

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

aralarında 20-30 fps arası fark var Rx5700 XT ciddi anlamda daha güçlü bir ekran kartı fakat sorunları olabiliyor

Ortam ısısı ve fan devrine göre sıcaklıklar farklılık gösterebilir ama diğer 5700XT'ler ile kıyasla fena kart değil.

Sanırım yazılım sıkıntısıda düzeltildi hocam.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Aralarında 20-30 FPS arası fark var RX5700 XT ciddi anlamda daha güçlü bir ekran kartı fakat sorunları olabiliyor.

5700XT üst sınıfta.

Sanırım yazılım sıkıntısıda düzeltildi hocam.

Sıfır sorunla kullanan çok arkadaşım var en fazla FreeSync ya da gelişmiş senkranizasyon kapatmak gerekebiliyor bazen onun dışında öyle sistem arızası olmadan ciddi problem çıkartmamalı.

5700XT üst sınıfta.

Sıfır sorunla kullanan çok arkadaşım var en fazla FreeSync ya da gelişmiş senkranizasyon kapatmak gerekebiliyor bazen onun dışında öyle sistem arızası olmadan ciddi problem çıkartmamalı.

RX 5700 XT daha iyi bir F/P 1080 Ti'de optimizasyon canavarı 2070'in uçuk fiyatı olduğunu düşünüyorum

Kendim ASUS TUF RX 5700 XT kullanıyorum Coil Whine problemi yaşıyorum kulaklık takınca hissetmiyorum zaten onu onun dışında bir sorun gözlemlemedim.

Hocam 9 senedir Gigabyte GT630 ekran kartı kullanıyorum donanım olarak daha tık demedi ama yetmediği için sistem topladım olursa inşallah Gigabyte RX5700 serisini düşünüyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı